...jelikož bydlím v podhůří Jeseníků, dovolil bych si nesouhlasit s problematikou řetězůBohuslav píše:Já tvrdím, že s novými zimními pneu člověk ani na horách nepotřebuje řetězy. Jinak jako nejlepší argument PRO doporučuji někdy z ostra přibrzdit s letními pneu na takovém to nasoleném bahýnku, které ani není vidět.
Zimní pneumatiky
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
- Reklama
Pravda, jsem městskej typek, co pouze o víkendech nebo o dovolený vyráží za lyžema, ale ještě nikdy jsem řetězy nemusel nasazovat . I když jsem si je loni po 15 letech ježdění pořídil, stále spoléhám na kvalitní pneu a promyšlenou jízdurcph píše:...jelikož bydlím v podhůří Jeseníků, dovolil bych si nesouhlasit s problematikou řetězůBohuslav píše:Já tvrdím, že s novými zimními pneu člověk ani na horách nepotřebuje řetězy. Jinak jako nejlepší argument PRO doporučuji někdy z ostra přibrzdit s letními pneu na takovém to nasoleném bahýnku, které ani není vidět.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
stačí trochu cviku a za 10 min máš retězy nandanéKarel píše:Řetězy s sebou vozím každou zimu, říkám si, že až bude nejhůř, tak je nasadím, ale zatím jsem na zimních všude dojel bez řetězů . Ta představa, že je budu nasazovat někde v mrazu a vánici není moc lákavá , tak zatím raději to "nejhůř" nebylo
Bája je nejlepší