Jasně, ale co NokianMrně píše:na zimu mám 175/70 R13 Barum polaris ještě po předchozím majiteli, takže zkusím, jak se na nich pojede na ale tak na 80% je vyměním za Hankook W440 a nebo Matador MP55, MP58
Tak to máš super, já už budu zimáky dávat za chvilku.. To víš do Orlickejch hor to mám kousek, takže zima je tady fakt krutá.. No a jinak taky jezdím na plecháčích 175/60 R13, ale auto vypadá jako Škoda 105, je to strašně úzký..Jirka píše:já zimáky nepoužívám protože v zimě toho moc nenalítá, a když už musím jet tak tu moc sněhu nemámeto víte žatecko bejvá nejteplejší
175/60 R13??? To je na Bájíka docela parozměr ne??peta.hvezda píše:Tak to máš super, já už budu zimáky dávat za chvilku.. To víš do Orlickejch hor to mám kousek, takže zima je tady fakt krutá.. No a jinak taky jezdím na plecháčích 175/60 R13, ale auto vypadá jako Škoda 105, je to strašně úzký..Jirka píše:já zimáky nepoužívám protože v zimě toho moc nenalítá, a když už musím jet tak tu moc sněhu nemámeto víte žatecko bejvá nejteplejší
všeobecně je známo, že pokud se dení teploty pohybují tak na 7 - 8 stupních měla by na auto přijít zimní pneu. Spousta lidí to nedodržuje a my pak máme pneuservis plnej hned jak napadne první snížekrcph píše:...nejde ani tak o sníh, ale o teploty. Už při teplotě cca 5 st. ti letní pneumatika ztvrdne a přestane fungovatJirka píše:já zimáky nepoužívám protože v zimě toho moc nenalítá, a když už musím jet tak tu moc sněhu nemámeto víte žatecko bejvá nejteplejší
Tak tak, u nás je to úplně stejněMrně píše:všeobecně je známo, že pokud se dení teploty pohybují tak na 7 - 8 stupních měla by na auto přijít zimní pneu. Spousta lidí to nedodržuje a my pak máme pneuservis plnej hned jak napadne první snížekrcph píše:...nejde ani tak o sníh, ale o teploty. Už při teplotě cca 5 st. ti letní pneumatika ztvrdne a přestane fungovatJirka píše:já zimáky nepoužívám protože v zimě toho moc nenalítá, a když už musím jet tak tu moc sněhu nemámeto víte žatecko bejvá nejteplejší
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |