Zimní pneumatiky

rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

Bohuslav píše:Já tvrdím, že s novými zimními pneu člověk ani na horách nepotřebuje řetězy. Jinak jako nejlepší argument PRO doporučuji někdy z ostra přibrzdit s letními pneu na takovém to nasoleném bahýnku, které ani není vidět.
...jelikož bydlím v podhůří Jeseníků, dovolil bych si nesouhlasit s problematikou řetězů :roll: :lol:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Reklama

Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

rcph píše:
Bohuslav píše:Já tvrdím, že s novými zimními pneu člověk ani na horách nepotřebuje řetězy. Jinak jako nejlepší argument PRO doporučuji někdy z ostra přibrzdit s letními pneu na takovém to nasoleném bahýnku, které ani není vidět.
...jelikož bydlím v podhůří Jeseníků, dovolil bych si nesouhlasit s problematikou řetězů :roll: :lol:
Pravda, jsem městskej typek, co pouze o víkendech nebo o dovolený vyráží za lyžema, ale ještě nikdy jsem řetězy nemusel nasazovat :) . I když jsem si je loni po 15 letech ježdění pořídil, stále spoléhám na kvalitní pneu a promyšlenou jízdu :idea:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Řetězy s sebou vozím každou zimu, říkám si, že až bude nejhůř, tak je nasadím, ale zatím jsem na zimních všude dojel bez řetězů :) . Ta představa, že je budu nasazovat někde v mrazu a vánici není moc lákavá :(, tak zatím raději to "nejhůř" nebylo :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:Řetězy s sebou vozím každou zimu, říkám si, že až bude nejhůř, tak je nasadím, ale zatím jsem na zimních všude dojel bez řetězů :) . Ta představa, že je budu nasazovat někde v mrazu a vánici není moc lákavá :(, tak zatím raději to "nejhůř" nebylo :)
stačí trochu cviku a za 10 min máš retězy nandané 8)
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

to já vím, v teplíčku na dílně, v garáži nebo na salonu je to bezva, ale v mrazu se ven z vyhřátého autíka nechce :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět