Dotaz...asi klasický
Dotaz...asi klasický
Zdravím všechny přítomné...zakoupil jsem si SUZUKI Baleno 1,6; 4 dveře; 1996, v celkem slušném stavu. Potřebuji jen doporučení, jaký olej mám zvolit pro výměnu, jaký typ olejového filtru a hlavně pak jaký rozvodový řemen. Děkuji všem kdo mi poradí...to víte, začínám s Balíkem tak se chci trochu zorientovat co je pro něj(a pro moji kapsu optimální...
- Reklama
Tak sem pátral...
No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
-
- Zkušený diskutér
Re: Tak sem pátral...
No jasne ze za to stoji. Je to super vozidlo.Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jo joJurdo píše:No jasne ze za to stoji. Je to super vozidlo.Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
Bája je nejlepší
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím druhého ostraváka...už jsem si začínal myslet že tu snad ani Balena nikdo neřídí )Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No jasně....Magnatec je na zimu superJurdo píše:No jasne ze za to stoji. Je to super vozidlo.Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
Ostravsky Balik
Zdar OstravakuMarek píše:Zdravím druhého ostraváka...už jsem si začínal myslet že tu snad ani Balena nikdo neřídí )Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
už jsem koukal zatim tady po městě, že to vypada to moje auto jako exot
Co máš za krasavce?
2 Pepa: ...asi jsi ještě neojevil... http://www.microdata.cz/sbk/index.html
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX