No jasne ze za to stoji. Je to super vozidlo.Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
jo joJurdo píše:No jasne ze za to stoji. Je to super vozidlo.Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?![]()
Zdravím druhého ostraváka...už jsem si začínal myslet že tu snad ani Balena nikdo neřídíPepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?
No jasně....Magnatec je na zimu superJurdo píše:No jasne ze za to stoji. Je to super vozidlo.Pepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?![]()
Zdar OstravakuMarek píše:Zdravím druhého ostraváka...už jsem si začínal myslet že tu snad ani Balena nikdo neřídíPepa píše:No, zatím mi vychází, že tam naliju Castrol 10W-40..asi Magnatec...a náhradní díly asi od Nipparts...u nás v Ostravě dodává Autokelly..co vy na to...Balík za to stojí no ni?)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |