Mytí auta
Mytí auta
Tak mě zase napadla otázečka a to jak kdo myje svého plechového miláčka Existuje už fakt hodně kartáčových linek, pak ruční mytí na zakázku, taky samoobslužné mytí tlakovou vodou někde u čerpací stanice a samozřejmě klasika, t.j. umýt si auto sám Dávám přednost té poslední variantě, protože mám Suzíka opravdu rád, nechci ho nechat poškrábat a poškodit od kartáčové linky, taky se mi zdá škoda dávat moc korunek za ruční mytí na zakázku a hlavně mě to fakt baví, je to takové odreagování a krásně se přitom vychutnají přitažlivé tvary autíčka
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
Já to taky meju nejraději sám....ale jen proto, že jsem línej někam jet a platit to. Ale meju to tak 2x za rok. Špinavý auto beru jako ochranu proti zlodějům a jiné havěti A navíc, když to auto nablejskám, tak mám pak tendence řešit každej škrábanec a jsem z toho smutnej.... Takle na to přes špínu nevídím a jsem šťastnej Ale mám to auto rád, jinak ho ve všem rozmazluju
Baleno 1,6 16V
no vidíš...to jsme na to stejně, autíčka se u nás mají dobře Za chvilku se sbalím, sednu do modré Mazdičky trojky a vyrazím za Jitkou na chaloupku. Tak krásný víkendMrně píše:v myčce sem s Bájou nikdy nebyla. Buď si ho meju doma sama a nebo ho jen dojedu opláchnout vapkou k benzíně
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)Mrně píše:Báju neleštím, nemá to cenu, máme tak divný kočky, že zaprášeného auta si nevšimnou ale jakmile ho umeju, tak na něm mám hned kočičí tlapičky, popřípadě najdu kočku jak mi chrápe na křídle
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Prd, pěkný potvory to sou, člověk se o ně stará, dá jim první poslední a oni se odvěčí tím, že mi zašpiní nablejskanýho Báju no ale zase hlídají, když si máti bez dovolení chtěla Báju půjčit, tak prj kočka seděla na střeše a prskala na níKarel píše:Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)Mrně píše:Báju neleštím, nemá to cenu, máme tak divný kočky, že zaprášeného auta si nevšimnou ale jakmile ho umeju, tak na něm mám hned kočičí tlapičky, popřípadě najdu kočku jak mi chrápe na křídle
Bája je nejlepší
no vidíš, jaká je ta číča hodná , to se dá nějaká ta tlapka odpustitMrně píše:Prd, pěkný potvory to sou, člověk se o ně stará, dá jim první poslední a oni se odvěčí tím, že mi zašpiní nablejskanýho Báju no ale zase hlídají, když si máti bez dovolení chtěla Báju půjčit, tak prj kočka seděla na střeše a prskala na níKarel píše:Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)Mrně píše:Báju neleštím, nemá to cenu, máme tak divný kočky, že zaprášeného auta si nevšimnou ale jakmile ho umeju, tak na něm mám hned kočičí tlapičky, popřípadě najdu kočku jak mi chrápe na křídle
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Karel píše:no vidíš, jaká je ta číča hodná , to se dá nějaká ta tlapka odpustitMrně píše:Prd, pěkný potvory to sou, člověk se o ně stará, dá jim první poslední a oni se odvěčí tím, že mi zašpiní nablejskanýho Báju no ale zase hlídají, když si máti bez dovolení chtěla Báju půjčit, tak prj kočka seděla na střeše a prskala na níKarel píše: Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)
no tak jednu tlapku bych překousla ale kočky máme 4 a všechny mají stejnej zlozvyk (mazat mi fáro) když pak půl dne pucuješ auto a během dvou hodin, tam máš tři řady tlapiček a ještě k tomu najdeš čičmouda, jak ti chrní na kapotě...........
Bája je nejlepší
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no jo no, sem takovej zvířomil ještě že mi na auto neleze náš 60ti kilovej psí miláček, to by asi už Bája nerozjezdilKarel píše:jejej, to je fakt moc, 4 kočky x 4 tlapky = moc tlapiček, na tenhle vzoreček jsem trošku zapomněl..., ale vím, že máš zvířátka ráda, že jim to stejně odpustíš, protože jsi hodná Monča
Bája je nejlepší
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele: