no vidíš...to jsme na to stejně, autíčka se u nás mají dobřeMrně píše:v myčce sem s Bájou nikdy nebyla. Buď si ho meju doma sama a nebo ho jen dojedu opláchnout vapkou k benzíně
Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)Mrně píše:Báju neleštím, nemá to cenu, máme tak divný kočky, že zaprášeného auta si nevšimnou ale jakmile ho umeju, tak na něm mám hned kočičí tlapičky, popřípadě najdu kočku jak mi chrápe na křídle
Prd, pěkný potvory to sou, člověk se o ně stará, dá jim první poslední a oni se odvěčí tím, že mi zašpiní nablejskanýho Báju no ale zase hlídají, když si máti bez dovolení chtěla Báju půjčit, tak prj kočka seděla na střeše a prskala na níKarel píše:Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)Mrně píše:Báju neleštím, nemá to cenu, máme tak divný kočky, že zaprášeného auta si nevšimnou ale jakmile ho umeju, tak na něm mám hned kočičí tlapičky, popřípadě najdu kočku jak mi chrápe na křídle
no vidíš, jaká je ta číča hodnáMrně píše:Prd, pěkný potvory to sou, člověk se o ně stará, dá jim první poslední a oni se odvěčí tím, že mi zašpiní nablejskanýho Báju no ale zase hlídají, když si máti bez dovolení chtěla Báju půjčit, tak prj kočka seděla na střeše a prskala na níKarel píše:Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek)Mrně píše:Báju neleštím, nemá to cenu, máme tak divný kočky, že zaprášeného auta si nevšimnou ale jakmile ho umeju, tak na něm mám hned kočičí tlapičky, popřípadě najdu kočku jak mi chrápe na křídle
Karel píše:no vidíš, jaká je ta číča hodnáMrně píše:Prd, pěkný potvory to sou, člověk se o ně stará, dá jim první poslední a oni se odvěčí tím, že mi zašpiní nablejskanýho Báju no ale zase hlídají, když si máti bez dovolení chtěla Báju půjčit, tak prj kočka seděla na střeše a prskala na níKarel píše: Jejej, tlapičky...to je hezké a je vidět, jak jsou kočky čistotná zvířátka. Když je Bájík špinavý, tak se ho ani nevšimnou, ale když je hezky vyleštěný, tak ho hned jdou vyzkoušet... (přece nebudou ležet na špinavém, ještě by se umazal kožíšek), to se dá nějaká ta tlapka odpustit
no jo no, sem takovej zvířomilKarel píše:jejej, to je fakt moc, 4 kočky x 4 tlapky = moc tlapiček, na tenhle vzoreček jsem trošku zapomněl..., ale vím, že máš zvířátka ráda, že jim to stejně odpustíš, protože jsi hodná Monča
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |