Individuální dovoz

Karel
Závislý diskutér

Individuální dovoz

Příspěvek od Karel »

Kdyby někdo toužil po pěkném Balenu :D , tak je v Plzni firma, která ho ráda podle přání doveze :D Kontakt mám, ale poskytnu až na základě konkrétního zadání :) Teď zrovna mají krásný stříbrný sedan s nárazníky v barvě, fakt vypadá jak nový, ale ten už nového páníčka má... :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Chip
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Chip »

Čau Karle,
momentálně vlastním baleno 1.3 sedanek, ale vzhledem k tomu, že se brzo rozrostu, tak pokukuji po nějakém pěkném kombi, samože Baleno.

Mohl bys prosím Tě poslat bližší info ohledně toho dovozu ?

Dík Jirka
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Chip píše:Čau Karle,
momentálně vlastním baleno 1.3 sedanek, ale vzhledem k tomu, že se brzo rozrostu, tak pokukuji po nějakém pěkném kombi, samože Baleno.

Mohl bys prosím Tě poslat bližší info ohledně toho dovozu ?

Dík Jirka
Dáš si zadání, t.j. motor, rok výroby, limitní stav tachometru, cena :) dostaneš nabídku včetně fotek, když to bude to správné, tak dáš zálohu cca 50 tis. a auto se doveze a zajistí český TP. Pro auta jezdí odborník, tak riziko, že by nebylo auto perfektní prakticky není a autíka jsou většinou o dost v lepším stavu, než v ČR :) Tak až to bude aktuální, tak písni a pustíme se do toho :D Karel
smrtelnik
Nováček

Re: Individuální dovoz

Příspěvek od smrtelnik »

Karel píše:Kdyby někdo toužil po pěkném Balenu :D , tak je v Plzni firma, která ho ráda podle přání doveze :D Kontakt mám, ale poskytnu až na základě konkrétního zadání :) Teď zrovna mají krásný stříbrný sedan s nárazníky v barvě, fakt vypadá jak nový, ale ten už nového páníčka má... :D
Zdravim vas. Rad by som sa Vas opytal, ci je mozne cez tuto firmu priviezt nejaku peknu Suzinu Baleno aj na Slovensko. Samozrejme, ze o vsetky nalezitosti s prihlasenim v SR by som sa postaral ja. Len mi ide o to, aby ju vyberal niekto, kto sa do Baleniek vyzna...
Vopred dakujem za odpoved.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

smrtelnik píše:
Karel píše:Kdyby někdo toužil po pěkném Balenu :D , tak je v Plzni firma, která ho ráda podle přání doveze :D Kontakt mám, ale poskytnu až na základě konkrétního zadání :) Teď zrovna mají krásný stříbrný sedan s nárazníky v barvě, fakt vypadá jak nový, ale ten už nového páníčka má... :D
Zdravim vas. Rad by som sa Vas opytal, ci je mozne cez tuto firmu priviezt nejaku peknu Suzinu Baleno aj na Slovensko. Samozrejme, ze o vsetky nalezitosti s prihlasenim v SR by som sa postaral ja. Len mi ide o to, aby ju vyberal niekto, kto sa do Baleniek vyzna...
Vopred dakujem za odpoved.
Neměl by být problém, platby a předání vozu by byly v Plzni, převoz na Slovensko na podvozku jsem schopen za nějakou tu korunku taky schopen zajistit :) Auto určitě vybírá ten správný člověk :D
smrtelnik
Nováček

Příspěvek od smrtelnik »

Dakujem za bleskovu odpoved, to sa len tak nevidi. :-)
Prednedavnom sme kupovali pre nadejneho buduceho svokra Suzuki Swift a akosi sa mi zapacil. Zacal som si viac vsimat aj ostatne Suziny a objavil som Balenku, ktora sa mi velmi zapacila. A prave preto sa rozhodujem pre jej kupu. Len ponuka na SR sa mi zda akasi uzka, tak hladam ine moznosti. A nechcem sa pri tom okaslat. Viem urcite, ze chcem motor 1.3, stvordverovu verziu, rocnik cca. 97 - 98.
Neviete mi povedat ani priblizne, ako by sa mohla pohybovat cena za podobne auto?
Este raz dakujem za rychlu odpoved.
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 smrtelnik: podívej se na www.mobile.de nebo www.auto.de nebo www.scout24.de :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
smrtelnik
Nováček

Příspěvek od smrtelnik »

Ano, tieto stranky poznam, chcem len vediet, kolko stoji take auto aj s dovozom...
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

...vývozní 14-ti denní německá značka s pojištěním platným v EU cca 1500Eu + náklady na cestu tam a benzín... pokud si to necháš dovézt na vleku cca 10-12Kč/km :roll:
smrtelnik
Nováček

Příspěvek od smrtelnik »

rcph píše:...vývozní 14-ti denní německá značka s pojištěním platným v EU cca 1500Eu + náklady na cestu tam a benzín... pokud si to necháš dovézt na vleku cca 10-12Kč/km :roll:
Ta suma 1500 Eur je za 14 dnovu znacku a poistenie?
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

rcph píše:...vývozní 14-ti denní německá značka s pojištěním platným v EU cca 1500Eu + náklady na cestu tam a benzín... pokud si to necháš dovézt na vleku cca 10-12Kč/km :roll:
tak a ještě si ta firma něco málo připočte, aby to obchodování mělo smysl. Kouzlo toho mého kontaktu je, že je to s minimálním rizikem, auto je většinou od oficiálních dealerů a je to pohodlnější. Pokud se do někdo pustí sám, trošku korunek ušetří, ale zase má spoustu starostí navíc :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

smrtelnik píše:Dakujem za bleskovu odpoved, to sa len tak nevidi. :-)
Prednedavnom sme kupovali pre nadejneho buduceho svokra Suzuki Swift a akosi sa mi zapacil. Zacal som si viac vsimat aj ostatne Suziny a objavil som Balenku, ktora sa mi velmi zapacila. A prave preto sa rozhodujem pre jej kupu. Len ponuka na SR sa mi zda akasi uzka, tak hladam ine moznosti. A nechcem sa pri tom okaslat. Viem urcite, ze chcem motor 1.3, stvordverovu verziu, rocnik cca. 97 - 98.
Neviete mi povedat ani priblizne, ako by sa mohla pohybovat cena za podobne auto?
Este raz dakujem za rychlu odpoved.
Ceník ojetých aut říká 54.000 - 61.200,--, ale reálně bude cena o něco vyšši...
smrtelnik
Nováček

Příspěvek od smrtelnik »

Ja som pocital s cenou tak do 70 000 Kc.
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

...nezoufej... určitě se nějaký najde :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

rcph píše:...nezoufej... určitě se nějaký najde :wink:
ojetých aut je dost, jen to chce vybrat to správné a to je někdy kumšt :) , nejlepší je od 1. majitele nebo alespoň od autorizovaného dealera Suzíků,
ideální je po nějakém svědomitém pánovi ve věku 50-60 let, rozhodně bych se vyhnul autům opraveným po havárii a vytuněným kouskům (určitě dostali dost zabrat) a případnou úpravu stejně pak každý vybere podle svého :). Stav tachometru není moc důležitý (stejně to dost často není pravda), ale podstatnější je stav vozu a co bylo prokazatelně vyměněno :), pokud je někdy pochybnost, tak je to většinou ta horší varianta a může následně stát hodně korunek :( Pro většinu asi nepíšu nic nového, ale třeba to někomu pomůže :D
Odpovědět