Individuální dovoz
Individuální dovoz
Kdyby někdo toužil po pěkném Balenu , tak je v Plzni firma, která ho ráda podle přání doveze Kontakt mám, ale poskytnu až na základě konkrétního zadání Teď zrovna mají krásný stříbrný sedan s nárazníky v barvě, fakt vypadá jak nový, ale ten už nového páníčka má...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
Dáš si zadání, t.j. motor, rok výroby, limitní stav tachometru, cena dostaneš nabídku včetně fotek, když to bude to správné, tak dáš zálohu cca 50 tis. a auto se doveze a zajistí český TP. Pro auta jezdí odborník, tak riziko, že by nebylo auto perfektní prakticky není a autíka jsou většinou o dost v lepším stavu, než v ČR Tak až to bude aktuální, tak písni a pustíme se do toho KarelChip píše:Čau Karle,
momentálně vlastním baleno 1.3 sedanek, ale vzhledem k tomu, že se brzo rozrostu, tak pokukuji po nějakém pěkném kombi, samože Baleno.
Mohl bys prosím Tě poslat bližší info ohledně toho dovozu ?
Dík Jirka
Re: Individuální dovoz
Zdravim vas. Rad by som sa Vas opytal, ci je mozne cez tuto firmu priviezt nejaku peknu Suzinu Baleno aj na Slovensko. Samozrejme, ze o vsetky nalezitosti s prihlasenim v SR by som sa postaral ja. Len mi ide o to, aby ju vyberal niekto, kto sa do Baleniek vyzna...Karel píše:Kdyby někdo toužil po pěkném Balenu , tak je v Plzni firma, která ho ráda podle přání doveze Kontakt mám, ale poskytnu až na základě konkrétního zadání Teď zrovna mají krásný stříbrný sedan s nárazníky v barvě, fakt vypadá jak nový, ale ten už nového páníčka má...
Vopred dakujem za odpoved.
Neměl by být problém, platby a předání vozu by byly v Plzni, převoz na Slovensko na podvozku jsem schopen za nějakou tu korunku taky schopen zajistit Auto určitě vybírá ten správný člověksmrtelnik píše:Zdravim vas. Rad by som sa Vas opytal, ci je mozne cez tuto firmu priviezt nejaku peknu Suzinu Baleno aj na Slovensko. Samozrejme, ze o vsetky nalezitosti s prihlasenim v SR by som sa postaral ja. Len mi ide o to, aby ju vyberal niekto, kto sa do Baleniek vyzna...Karel píše:Kdyby někdo toužil po pěkném Balenu , tak je v Plzni firma, která ho ráda podle přání doveze Kontakt mám, ale poskytnu až na základě konkrétního zadání Teď zrovna mají krásný stříbrný sedan s nárazníky v barvě, fakt vypadá jak nový, ale ten už nového páníčka má...
Vopred dakujem za odpoved.
Dakujem za bleskovu odpoved, to sa len tak nevidi.
Prednedavnom sme kupovali pre nadejneho buduceho svokra Suzuki Swift a akosi sa mi zapacil. Zacal som si viac vsimat aj ostatne Suziny a objavil som Balenku, ktora sa mi velmi zapacila. A prave preto sa rozhodujem pre jej kupu. Len ponuka na SR sa mi zda akasi uzka, tak hladam ine moznosti. A nechcem sa pri tom okaslat. Viem urcite, ze chcem motor 1.3, stvordverovu verziu, rocnik cca. 97 - 98.
Neviete mi povedat ani priblizne, ako by sa mohla pohybovat cena za podobne auto?
Este raz dakujem za rychlu odpoved.
Prednedavnom sme kupovali pre nadejneho buduceho svokra Suzuki Swift a akosi sa mi zapacil. Zacal som si viac vsimat aj ostatne Suziny a objavil som Balenku, ktora sa mi velmi zapacila. A prave preto sa rozhodujem pre jej kupu. Len ponuka na SR sa mi zda akasi uzka, tak hladam ine moznosti. A nechcem sa pri tom okaslat. Viem urcite, ze chcem motor 1.3, stvordverovu verziu, rocnik cca. 97 - 98.
Neviete mi povedat ani priblizne, ako by sa mohla pohybovat cena za podobne auto?
tak a ještě si ta firma něco málo připočte, aby to obchodování mělo smysl. Kouzlo toho mého kontaktu je, že je to s minimálním rizikem, auto je většinou od oficiálních dealerů a je to pohodlnější. Pokud se do někdo pustí sám, trošku korunek ušetří, ale zase má spoustu starostí navícrcph píše:...vývozní 14-ti denní německá značka s pojištěním platným v EU cca 1500Eu + náklady na cestu tam a benzín... pokud si to necháš dovézt na vleku cca 10-12Kč/km
Ceník ojetých aut říká 54.000 - 61.200,--, ale reálně bude cena o něco vyšši...smrtelnik píše:Dakujem za bleskovu odpoved, to sa len tak nevidi.
ojetých aut je dost, jen to chce vybrat to správné a to je někdy kumšt , nejlepší je od 1. majitele nebo alespoň od autorizovaného dealera Suzíků,rcph píše:...nezoufej... určitě se nějaký najde
ideální je po nějakém svědomitém pánovi ve věku 50-60 let, rozhodně bych se vyhnul autům opraveným po havárii a vytuněným kouskům (určitě dostali dost zabrat) a případnou úpravu stejně pak každý vybere podle svého . Stav tachometru není moc důležitý (stejně to dost často není pravda), ale podstatnější je stav vozu a co bylo prokazatelně vyměněno , pokud je někdy pochybnost, tak je to většinou ta horší varianta a může následně stát hodně korunek Pro většinu asi nepíšu nic nového, ale třeba to někomu pomůže