Ty kočky a kočičáci, jinak je to fakt vděčná barvaMrně píše:No mám stříbrou a nesouhlasím s tím, že na ní není vidět binec. Auto je věčně za..... jak jetel a mytí vyžaduje minimálně jedenkrát za týdenJinak barva mých snů je tyrkysově modrá
ještě nejsem ale bacil už je trochu na ústupuKarel píše:Ty kočky a kočičáci, jinak je to fakt vděčná barvaMrně píše:No mám stříbrou a nesouhlasím s tím, že na ní není vidět binec. Auto je věčně za..... jak jetel a mytí vyžaduje minimálně jedenkrát za týdenJinak barva mých snů je tyrkysově modrá
Co ta nezvaná nemoc:?: Už jsi fit a zdravá Monča
Tak to je fajn, že je Ti míň špatněMrně píše:ještě nejsem ale bacil už je trochu na ústupuKarel píše:Ty kočky a kočičáci, jinak je to fakt vděčná barvaMrně píše:No mám stříbrou a nesouhlasím s tím, že na ní není vidět binec. Auto je věčně za..... jak jetel a mytí vyžaduje minimálně jedenkrát za týdenJinak barva mých snů je tyrkysově modrá
Co ta nezvaná nemoc:?: Už jsi fit a zdravá Monča
Kdyby jen kočky, na tý stříbrný je vidět veškerý prach, asi si najmu uklízečku na auto. Kdyby někdo měl zájem, platím dobře
jo jo, bílé auta, na podniku jich máme asi 5Bohuslav píše:Já jsem takový chudák, který má štěstí na bílý firemní auta. Měl jsem bílou feldu, teď bílý baleno. Bílá barva vychází zpravidle levněji než barvy ostatní a pro služební auta je logicky bílá dostatečně dobrá. Na druhou stranu, když je auto umytý, tak i bílá má něco do sebe. Kdybych měl vybírat, tak na něco sportovnějšího křiklavě červenou, jinak modrou metalízu a dobrý jsou i odstíny temně zelené.
Jjo mohu konstatovati že je to pravda mám taky stříbrnou a k tomu ještě černý nárazníky takže, když zaprší a na autíku je krapet prachu tak vypadá děsněwildcat2 píše:Mě se mimo stříbrné,kterou mám ještě líbí tm.modrá a červená metalíza.A že ta stříbrná se hezky špiní to je fakt.Z dálky to vypadá že je to čistý,ale z blízka je vidět kažký šedý čmouhanec.Stačí když zaprší a jsou na tom šedý kapky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |