Oblíbená barva autíka
Oblíbená barva autíka
Jakou kdo má barvu na autíku je celkem zřejmé podle fotek ve členech , ale zajímalo by mě, jakou kdo má barvu na autě nejraději Já chtěl tmavě modrou a taky jí mám , ale je fakt, že pokud se vybírá autíčko ojeté, tak je většinou barva daná nabídkou Kdybych teď vybíral nové auto, tak bych moc nevěděl , líbila by se mi černá metalíza, zase daleko pohodlnější je třeba stříbrná , autíko vypadá pořád čisté a taky se na sluníčku méně zahřívá . Celkem každá barva je hezká, no nemusel bych teda růžovou nebo světle fialovou (to je děs ), to je tak barva na nějaký pěkný hadřík pro hezkou slečnu, ale na autíko se fakt nehodí
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ty kočky a kočičáci, jinak je to fakt vděčná barva Co ta nezvaná nemoc:?: Už jsi fit a zdravá MončaMrně píše:No mám stříbrou a nesouhlasím s tím, že na ní není vidět binec. Auto je věčně za..... jak jetel a mytí vyžaduje minimálně jedenkrát za týden Jinak barva mých snů je tyrkysově modrá
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ještě nejsem ale bacil už je trochu na ústupu Kdyby jen kočky, na tý stříbrný je vidět veškerý prach, asi si najmu uklízečku na auto. Kdyby někdo měl zájem, platím dobřeKarel píše:Ty kočky a kočičáci, jinak je to fakt vděčná barva Co ta nezvaná nemoc:?: Už jsi fit a zdravá MončaMrně píše:No mám stříbrou a nesouhlasím s tím, že na ní není vidět binec. Auto je věčně za..... jak jetel a mytí vyžaduje minimálně jedenkrát za týden Jinak barva mých snů je tyrkysově modrá
Bája je nejlepší
Tak to je fajn, že je Ti míň špatně Jinak autíka myju rád, ale do Milevska bych to měl fakt dost z ruky, asi nebudu ten správný...Mrně píše:ještě nejsem ale bacil už je trochu na ústupu Kdyby jen kočky, na tý stříbrný je vidět veškerý prach, asi si najmu uklízečku na auto. Kdyby někdo měl zájem, platím dobřeKarel píše:Ty kočky a kočičáci, jinak je to fakt vděčná barva Co ta nezvaná nemoc:?: Už jsi fit a zdravá MončaMrně píše:No mám stříbrou a nesouhlasím s tím, že na ní není vidět binec. Auto je věčně za..... jak jetel a mytí vyžaduje minimálně jedenkrát za týden Jinak barva mých snů je tyrkysově modrá
Já jsem takový chudák, který má štěstí na bílý firemní auta. Měl jsem bílou feldu, teď bílý baleno. Bílá barva vychází zpravidle levněji než barvy ostatní a pro služební auta je logicky bílá dostatečně dobrá. Na druhou stranu, když je auto umytý, tak i bílá má něco do sebe. Kdybych měl vybírat, tak na něco sportovnějšího křiklavě červenou, jinak modrou metalízu a dobrý jsou i odstíny temně zelené.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, bílé auta, na podniku jich máme asi 5Bohuslav píše:Já jsem takový chudák, který má štěstí na bílý firemní auta. Měl jsem bílou feldu, teď bílý baleno. Bílá barva vychází zpravidle levněji než barvy ostatní a pro služební auta je logicky bílá dostatečně dobrá. Na druhou stranu, když je auto umytý, tak i bílá má něco do sebe. Kdybych měl vybírat, tak na něco sportovnějšího křiklavě červenou, jinak modrou metalízu a dobrý jsou i odstíny temně zelené.
Bája je nejlepší
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak na Bájovi se mi líbí červená, modrá nebo černá. A celkově bych bral klidně i oranžové nebo žluté autí. Ale jak tu bylo zmíněno...ferari má být červené a Impreza modrá
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jjo mohu konstatovati že je to pravda mám taky stříbrnou a k tomu ještě černý nárazníky takže, když zaprší a na autíku je krapet prachu tak vypadá děsněwildcat2 píše:Mě se mimo stříbrné,kterou mám ještě líbí tm.modrá a červená metalíza.A že ta stříbrná se hezky špiní to je fakt.Z dálky to vypadá že je to čistý,ale z blízka je vidět kažký šedý čmouhanec.Stačí když zaprší a jsou na tom šedý kapky