Polohování sedaček u Balena

Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Taky se musím přidat ke kladnému hodnocení sedaček v Balenu. Mám teda asi trošku jiné než všichni ostatní, ale sedačky jsou tak akorát měkké, mají dobré boční vedení (ty vaše anatomy ještě lepší). Třeba v oplu jsou sedačky pomalu jak odlité z betonu naopak zase třeba v Renaultu Laguně to je jak v peří a taky to není úplně ideální. Polohování sedaček možná není úplně super, ale když si to člověk jednou nastaví, tak se na to dá myslím rychle zvyknout :)
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Taky se mi zdají sedačky moc fajn, trochu jsem si pohrál s nastavením a teď už neměním :) Pokud mě už něco vadí, tak je to ten tenký věnec volantu :( a nastavování topení a větrání táhly :( , asi chtěli ušetřit, ale už i v době vzniku Balena to nebylo nic moc :( , ale jsou to jen detaily, na které si lze zvyknout :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
wildcat2
Zkušený diskutér

Příspěvek od wildcat2 »

To ovládání těmi táhly mě taky mrzí,zbytečně to kazí jinak pohodový rozmístění ostatních ovladačů.Za jízdy,když si to chci nastavit,tak člověk musí koukat jestli tahá za tu správnou páčku,Kruhový ovládače jsou přece jen lepší.
Baleno Wagon 1.6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

wildcat2 píše:To ovládání těmi táhly mě taky mrzí,zbytečně to kazí jinak pohodový rozmístění ostatních ovladačů.Za jízdy,když si to chci nastavit,tak člověk musí koukat jestli tahá za tu správnou páčku,Kruhový ovládače jsou přece jen lepší.
Ještě hezčí a příjemnější by bylo nahradit ta děsná táhla automatickou klimatizací, takový Climatronic by tam moc hezky sednul :), už jsem se poptával, ale taková vestavba by stála tak 50 tis. a tak jsem zase hezky rychle tu myšlenku opustil :( Nemůžu mít všechno, Suzík také ne a tak užíváme přírodní klimatizace při otevřeném okénku, to je alespoň elektrické :D
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

Táhla jsou nevýhodou prvních modelů :oops: ... na přelomu 97/98 už bylo ovládání elektrické
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

rcph píše:Táhla jsou nevýhodou prvních modelů :oops: ... na přelomu 97/98 už bylo ovládání elektrické
to vím :( , ale předělávat to fakt nebudu :D
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

Karel píše:to vím :( , ale předělávat to fakt nebudu :D
...to dá rozum :lol:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda :lol: a že nemáte sníh pod nohama :)
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Marek píše:však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda :lol: a že nemáte sníh pod nohama :)
..vím o čem mluvíš, š120 není moc vhodný zimní auto.. :lol:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

peta.hvezda píše:
Marek píše:však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda :lol: a že nemáte sníh pod nohama :)
..vím o čem mluvíš, š120 není moc vhodný zimní auto.. :lol:
Ještě si živě vzpomínám jak brácha otvíral Rapida v zimě sekerou a když měl prasklé těsnění u svodů, tak jezdil v -5 v bundě a otevřených okýnkách...možná najdu někde i fotku :)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Jel jsem v zimě i s otevřenou Mazdou MX5, střecha sice fungovala, ale chtěl jsou to vyzkoušet :D S topením naplno se to kousek dalo, nebylo to tak hrozné a ani jsem z toho neměl rýmu :D Bylo tak - 2, ale sucho a svítilo sluníčko :D
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

Karel píše:
Jel jsem v zimě i s otevřenou Mazdou MX5, střecha sice fungovala, ale chtěl jsou to vyzkoušet :D S topením naplno se to kousek dalo, nebylo to tak hrozné a ani jsem z toho neměl rýmu :D Bylo tak - 2, ale sucho a svítilo sluníčko :D
Jo, tak v polárním obleku by se to možná dalo i celou zimu. Trošku to přizvednout tak o půl metru, nasadit kola s Jeepa a tradáá na hory s lyžema. :twisted:
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Tak kámoš má jako jediný "vozidlo" Velorex 350 a využívá ho celoročně, tzn. v zimě, v létě, dovolena, do práce, takže v zimě v -12 C to je ideální.. :lol:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

třeba ho hřeje mládí...nebo nějaká stopařka :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Marek píše:třeba ho hřeje mládí...nebo nějaká stopařka :lol:
nebo obojí :D , i když do hadraplánu se hledá nějaká stopařka dost těžko :( , to by musela být hodně ujetá slečna :D
Odpovědět