Polohování sedaček u Balena
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Taky se musím přidat ke kladnému hodnocení sedaček v Balenu. Mám teda asi trošku jiné než všichni ostatní, ale sedačky jsou tak akorát měkké, mají dobré boční vedení (ty vaše anatomy ještě lepší). Třeba v oplu jsou sedačky pomalu jak odlité z betonu naopak zase třeba v Renaultu Laguně to je jak v peří a taky to není úplně ideální. Polohování sedaček možná není úplně super, ale když si to člověk jednou nastaví, tak se na to dá myslím rychle zvyknout
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
- Reklama
Taky se mi zdají sedačky moc fajn, trochu jsem si pohrál s nastavením a teď už neměním Pokud mě už něco vadí, tak je to ten tenký věnec volantu a nastavování topení a větrání táhly , asi chtěli ušetřit, ale už i v době vzniku Balena to nebylo nic moc , ale jsou to jen detaily, na které si lze zvyknout
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Ještě hezčí a příjemnější by bylo nahradit ta děsná táhla automatickou klimatizací, takový Climatronic by tam moc hezky sednul , už jsem se poptával, ale taková vestavba by stála tak 50 tis. a tak jsem zase hezky rychle tu myšlenku opustil Nemůžu mít všechno, Suzík také ne a tak užíváme přírodní klimatizace při otevřeném okénku, to je alespoň elektrickéwildcat2 píše:To ovládání těmi táhly mě taky mrzí,zbytečně to kazí jinak pohodový rozmístění ostatních ovladačů.Za jízdy,když si to chci nastavit,tak člověk musí koukat jestli tahá za tu správnou páčku,Kruhový ovládače jsou přece jen lepší.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda a že nemáte sníh pod nohama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..vím o čem mluvíš, š120 není moc vhodný zimní auto..Marek píše:však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda a že nemáte sníh pod nohama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ještě si živě vzpomínám jak brácha otvíral Rapida v zimě sekerou a když měl prasklé těsnění u svodů, tak jezdil v -5 v bundě a otevřených okýnkách...možná najdu někde i fotkupeta.hvezda píše:..vím o čem mluvíš, š120 není moc vhodný zimní auto..Marek píše:však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda a že nemáte sníh pod nohama
Jel jsem v zimě i s otevřenou Mazdou MX5, střecha sice fungovala, ale chtěl jsou to vyzkoušet S topením naplno se to kousek dalo, nebylo to tak hrozné a ani jsem z toho neměl rýmu Bylo tak - 2, ale sucho a svítilo sluníčkoMarek píše:však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda a že nemáte sníh pod nohama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak v polárním obleku by se to možná dalo i celou zimu. Trošku to přizvednout tak o půl metru, nasadit kola s Jeepa a tradáá na hory s lyžema.Karel píše:Jel jsem v zimě i s otevřenou Mazdou MX5, střecha sice fungovala, ale chtěl jsou to vyzkoušet S topením naplno se to kousek dalo, nebylo to tak hrozné a ani jsem z toho neměl rýmu Bylo tak - 2, ale sucho a svítilo sluníčkoMarek píše:však stejně za ty čudlíky moc netaháte,ne? V létě to je stejně z 95% všechno vypnuté a v zimě se to nějak přežije. A kdyby to někomu vadiilo, tak doporučuju pár kilometrů ve š120 a budete rádi že Vám nefučí na záda a že nemáte sníh pod nohama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele: