Představy, plány a sny
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu , měl jsem, když jsem byl o dost mladší , sporťáček Fiat 128 S Coupé 1300, dnes je to skoro zapomenuté autíko, ale ve své době to byla v nižší střední třídě špička (zvlášť tady, Tuxex jich dovezl jen malý počet), to mi neujel fakt nikdo , ale teď mám o dost jiné priority a ten Wagon je to pravé Už jsem si zvykl na ten vnitřní prostor, ale pořád je to hezké sportovní svezení a zvuk vytočeného motru zní moc moc skvěle
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Verona
no teď, ale otázka zněla kdyby peníze a garáž pro Hummera nebyly problémemKarel píše:Tak Veronu ani XL7 bych teda nemusel , nevešlo by se do garáže a krmit bych to taky nechtěl
Re: Verona
To je fakt , ale Hummer by to stejně nebyl, když už, tak třeba Range RoverJeseň píše:no teď, ale otázka zněla kdyby peníze a garáž pro Hummera nebyly problémemKarel píše:Tak Veronu ani XL7 bych teda nemusel , nevešlo by se do garáže a krmit bych to taky nechtěl
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
A co sporťáky?
Kdyby teda" peníze" fakt nebyl problém,jako druhé nebo třeba čtvrté auto do rodiny.........(ASTON MARTIN,BENTLEY,FERRARI,LAMBORGHINI,PORSCHE,BUGATTI.....)..KTERÉ BY TO BYLO
Re: A co sporťáky?
moc dobrý výběr , v takové příjemné situaci by to asi byl Bentley , i bych mu odpustil, že teď patří koncernu VW (což konečně Lambo i Bugatti taky) , stejně je to Angličan každým coulemPietro/Baleno/ píše:Kdyby teda" peníze" fakt nebyl problém,jako druhé nebo třeba čtvrté auto do rodiny.........(ASTON MARTIN,BENTLEY,FERRARI,LAMBORGHINI,PORSCHE,BUGATTI.....)..KTERÉ BY TO BYLO
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No, to máš pravdu, nějaká prestižní velká Mazda v nabídce chybí, žádný nový Xedos 9 nebo 929 se nechystá Největší akcionář je v Mazdě koncern Ford a ten vymezil rozsah nabídky. Největší je Mazda 6 a asi dlouho to nebude jinak, lze objednat z Ameriky M6 3,0 V6, ale pořád je to jen čtyřválec, ten šestiválec fakt chybí.Jeseň píše:Mazda si ublížila, že už nedělá devítkovou řadu...Martin_CV píše:hmmm, chvíli jsem očumoval Mazdu 6 v kombi černá metalíza... ...ale to je trochu jiná dimenze...
Jenžto mám baleno v provedení kombi a s ohledem na rodinu nic jiného než kombi nechci (jedině tak ještě nějaké mpv), a anóbrž Suzuki nyní nemá adekvátní náhradu, mám o svém vysněném a doufám, že i budoucím autě jasno: Subaru Legacy Outback. Vlastně to ani není úplná zrada značce, protože Suzuki a Subaru jsou tuším nějak majetkově provázány a při pohledu na starší legacy a balena je podobnost víc než nápadná (a to nemluvím o swiftu a justy)