Představy, plány a sny

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Tak Veronu ani XL7 bych teda nemusel :( , nevešlo by se do garáže a krmit bych to taky nechtěl :(
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Mám taky raději auta menších rozměrů,člověk se ale mění,dřív jsem chtěl jenom sporťáka a nikdy bych si nepomyslel,že budu mít kombi a že budu spokojenej :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

To máš pravdu :) , měl jsem, když jsem byl o dost mladší :D, sporťáček Fiat 128 S Coupé 1300, dnes je to skoro zapomenuté autíko, ale ve své době to byla v nižší střední třídě špička (zvlášť tady, Tuxex jich dovezl jen malý počet), to mi neujel fakt nikdo :D , ale teď mám o dost jiné priority a ten Wagon je to pravé :D Už jsem si zvykl na ten vnitřní prostor, ale pořád je to hezké sportovní svezení a zvuk vytočeného motru zní moc moc :D skvěle :D
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Verona

Příspěvek od Jeseň »

Karel píše:Tak Veronu ani XL7 bych teda nemusel :( , nevešlo by se do garáže a krmit bych to taky nechtěl :(
no teď, ale otázka zněla kdyby peníze a garáž pro Hummera nebyly problémem :D
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Karel
Závislý diskutér

Re: Verona

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:
Karel píše:Tak Veronu ani XL7 bych teda nemusel :( , nevešlo by se do garáže a krmit bych to taky nechtěl :(
no teď, ale otázka zněla kdyby peníze a garáž pro Hummera nebyly problémem :D
To je fakt :) , ale Hummer by to stejně nebyl, když už, tak třeba Range Rover :D :D :D
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

hmmm, chvíli jsem očumoval Mazdu 6 v kombi černá metalíza... :P ...ale to je trochu jiná dimenze...
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

A co sporťáky?

Kdyby teda" peníze" fakt nebyl problém,jako druhé nebo třeba čtvrté auto do rodiny.........(ASTON MARTIN,BENTLEY,FERRARI,LAMBORGHINI,PORSCHE,BUGATTI.....)..KTERÉ BY TO BYLO :?:
Karel
Závislý diskutér

Re: A co sporťáky?

Příspěvek od Karel »

Pietro/Baleno/ píše:Kdyby teda" peníze" fakt nebyl problém,jako druhé nebo třeba čtvrté auto do rodiny.........(ASTON MARTIN,BENTLEY,FERRARI,LAMBORGHINI,PORSCHE,BUGATTI.....)..KTERÉ BY TO BYLO :?:
moc dobrý výběr :) , v takové příjemné situaci by to asi byl Bentley :D , i bych mu odpustil, že teď patří koncernu VW (což konečně Lambo i Bugatti taky) , stejně je to Angličan každým coulem :D
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

No asi nejlepší by bylo mít fakt velkou garáž a mít tam všechny.. 8)
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeseň »

Martin_CV píše:hmmm, chvíli jsem očumoval Mazdu 6 v kombi černá metalíza... :P ...ale to je trochu jiná dimenze...
Mazda si ublížila, že už nedělá devítkovou řadu...
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

peta.hvezda píše:No asi nejlepší by bylo mít fakt velkou garáž a mít tam všechny.. 8)
To je svatá pravda :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:
Martin_CV píše:hmmm, chvíli jsem očumoval Mazdu 6 v kombi černá metalíza... :P ...ale to je trochu jiná dimenze...
Mazda si ublížila, že už nedělá devítkovou řadu...
No, to máš pravdu, nějaká prestižní velká Mazda v nabídce chybí, žádný nový Xedos 9 nebo 929 se nechystá :( Největší akcionář je v Mazdě koncern Ford a ten vymezil rozsah nabídky. Největší je Mazda 6 a asi dlouho to nebude jinak, lze objednat z Ameriky M6 3,0 V6, ale pořád je to jen čtyřválec, ten šestiválec fakt chybí.
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Líbil by se mi třeba Aston Martin Rapide:-) Jen přemýšlím, jak bych se do takového auta oblékal 8-I
Obrázek
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

honza píše:Líbil by se mi třeba Aston Martin Rapide:-) Jen přemýšlím, jak bych se do takového auta oblékal 8-I
No přece jako James Bond 007 :D :D :D
Bája je nejlepší :-)
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Jenžto mám baleno v provedení kombi a s ohledem na rodinu nic jiného než kombi nechci (jedině tak ještě nějaké mpv), a anóbrž Suzuki nyní nemá adekvátní náhradu, mám o svém vysněném a doufám, že i budoucím autě jasno: Subaru Legacy Outback. Vlastně to ani není úplná zrada značce, protože Suzuki a Subaru jsou tuším nějak majetkově provázány a při pohledu na starší legacy a balena je podobnost víc než nápadná (a to nemluvím o swiftu a justy)
Odpovědět