Představy, plány a sny
Představy, plány a sny
Jaké by si kdo koupil auto, kdyby nebyl omezen finančními prostředky, rodinou a jinými vlivy
Já asi Mazdu 6 Wagon 2,3i Sport Moc dobře vypadá, ještě líp jede (166 koníků je fakt znát) a přitom zůstává hezky praktická Má automatickou klimatizaci, stabilizační systém, al. kola 17" a hlavně Bose systém se zesilovačem, 7 repro a 6CD changerem, fakt nemá chybu Jenom nevím barvu, ale kromě bílé (ta vypadá jak sanitka ) jsou všechny super, pěkná je carbonová, taková tmavě šedozlatá metalíza. Ta barva napsaná vypadá divně, ale na autě vypadá moc dobře Přitom tohle autíko nijak neprovokuje, není žádný extrém a to mě na něm právě přitahuje. Měl jsem podobnou předváděcí, jezdil jsem s ní asi půl roku každý den, ale byla to ta před faceliftem, ještě s pětistupňovou převodovkou, ale i tak to bylo naprosto skvělé Ještě teď se mi po ní stýská Teď tu mám dvoulitra, také není špatný, má stejný audio systém, ale těch 20 koní mu chybí
Pěkná je i nová Mazda 3 MPS, je tam stejný motor, ale s turbem a tak má o pořádné stádečko víc, na ostrý start se tam těší 260 koní. Je to pořádně nadupané autíčko, ale trochu malé
No ale teď se nová auta moc neprodávají, korunky špatně přibývají, tak si můžu nechat sny jenom zdát a můžu být rád, že mám Suzíka. Je to také Wagon a Japonec, jenom trošku menší, ale taky jede fajn. Po většinu týdne odpočívá v garáži a čeká se na slunný víkend. Jinak proháním předváděcí autíka, kromě té šestky tu mám na výběr ještě M3 a M5
Já asi Mazdu 6 Wagon 2,3i Sport Moc dobře vypadá, ještě líp jede (166 koníků je fakt znát) a přitom zůstává hezky praktická Má automatickou klimatizaci, stabilizační systém, al. kola 17" a hlavně Bose systém se zesilovačem, 7 repro a 6CD changerem, fakt nemá chybu Jenom nevím barvu, ale kromě bílé (ta vypadá jak sanitka ) jsou všechny super, pěkná je carbonová, taková tmavě šedozlatá metalíza. Ta barva napsaná vypadá divně, ale na autě vypadá moc dobře Přitom tohle autíko nijak neprovokuje, není žádný extrém a to mě na něm právě přitahuje. Měl jsem podobnou předváděcí, jezdil jsem s ní asi půl roku každý den, ale byla to ta před faceliftem, ještě s pětistupňovou převodovkou, ale i tak to bylo naprosto skvělé Ještě teď se mi po ní stýská Teď tu mám dvoulitra, také není špatný, má stejný audio systém, ale těch 20 koní mu chybí
Pěkná je i nová Mazda 3 MPS, je tam stejný motor, ale s turbem a tak má o pořádné stádečko víc, na ostrý start se tam těší 260 koní. Je to pořádně nadupané autíčko, ale trochu malé
No ale teď se nová auta moc neprodávají, korunky špatně přibývají, tak si můžu nechat sny jenom zdát a můžu být rád, že mám Suzíka. Je to také Wagon a Japonec, jenom trošku menší, ale taky jede fajn. Po většinu týdne odpočívá v garáži a čeká se na slunný víkend. Jinak proháním předváděcí autíka, kromě té šestky tu mám na výběr ještě M3 a M5
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No tak pokud bych nebyl omezený penězma, tak to by bylo asi na delší zvažování. Je spousta krásných aut mezi kterýma bych se nemohl rozhodnout....ale jeden mě teď napadá...nový Dodge Challenger. Ten bych fakt bral.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Suzuki Verona
Suzuki Verona co se vozí do USA.... nejvyšší model Suzuki na silnici a nejvyšší výbavu v Grand Vitaře mimo silnici...
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
však tady nikdo nepsal že by jsme si Baleno nenechali. Balíka by dostala skoromanželka. Hlavní je že by zůstal v rodině!!!!
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Re: Suzuki Verona
Jak vypadá ta Verona Ne, že bych jí hned běžel kupovat , ale na českých je to asi docela exot , fakt jsem jí ještě nevidělJeseň píše:Suzuki Verona co se vozí do USA.... nejvyšší model Suzuki na silnici a nejvyšší výbavu v Grand Vitaře mimo silnici...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Suzuki Verona
vozí se jen do USA a Kanady, tady asi vůbec nebude, 6-válec 24 ventil 2,5 litru a protože neumím vkládat obrázky, odkaz:Karel píše:Jak vypadá ta Verona Ne, že bych jí hned běžel kupovat , ale na českých je to asi docela exot , fakt jsem jí ještě nevidělJeseň píše:Suzuki Verona co se vozí do USA.... nejvyšší model Suzuki na silnici a nejvyšší výbavu v Grand Vitaře mimo silnici...
http://autos.yahoo.com/newcars/suzuki_v ... CJru9Jfb8F
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele: