Představy, plány a sny

Karel
Závislý diskutér

Představy, plány a sny

Příspěvek od Karel »

Jaké by si kdo koupil auto, kdyby nebyl omezen finančními prostředky, rodinou a jinými vlivy :?:

Já asi Mazdu 6 Wagon 2,3i Sport :) Moc dobře vypadá, ještě líp jede (166 koníků je fakt znát) a přitom zůstává hezky praktická :) Má automatickou klimatizaci, stabilizační systém, al. kola 17" a hlavně Bose systém se zesilovačem, 7 repro a 6CD changerem, fakt nemá chybu :D Jenom nevím barvu, ale kromě bílé (ta vypadá jak sanitka :D ) jsou všechny super, pěkná je carbonová, taková tmavě šedozlatá metalíza. Ta barva napsaná vypadá divně, ale na autě vypadá moc dobře :D Přitom tohle autíko nijak neprovokuje, není žádný extrém a to mě na něm právě přitahuje. Měl jsem podobnou předváděcí, jezdil jsem s ní asi půl roku každý den, ale byla to ta před faceliftem, ještě s pětistupňovou převodovkou, ale i tak to bylo naprosto skvělé :D Ještě teď se mi po ní stýská :) Teď tu mám dvoulitra, také není špatný, má stejný audio systém, ale těch 20 koní mu chybí :)

Pěkná je i nová Mazda 3 MPS, je tam stejný motor, ale s turbem :D a tak má o pořádné stádečko víc, na ostrý start se tam těší 260 koní. Je to pořádně nadupané autíčko, ale trochu malé :)

No ale teď se nová auta moc neprodávají, korunky špatně přibývají, tak si můžu nechat sny jenom zdát a můžu být rád, že mám Suzíka. Je to také Wagon a Japonec, jenom trošku menší, ale taky jede fajn. Po většinu týdne odpočívá v garáži a čeká se na slunný víkend. Jinak proháním předváděcí autíka, kromě té šestky tu mám na výběr ještě M3 a M5 :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Subaru Impreza Sti 8) ,tu bych opravdu bral.....jinak pokud bych chtěl zůstat věrný Suzuki tak je moc zajímavý to nový SX4 :lol:
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

No tak pokud bych nebyl omezený penězma, tak to by bylo asi na delší zvažování. Je spousta krásných aut mezi kterýma bych se nemohl rozhodnout....ale jeden mě teď napadá...nový Dodge Challenger. Ten bych fakt bral.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Suzuki Verona

Příspěvek od Jeseň »

Suzuki Verona co se vozí do USA.... nejvyšší model Suzuki na silnici a nejvyšší výbavu v Grand Vitaře mimo silnici...
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

sem s Bájou natolik spokojená, že bych u něj zůstala a za ty prachy ho jen vlepšila :wink:
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:sem s Bájou natolik spokojená, že bych u něj zůstala a za ty prachy ho jen vlepšila :wink:
Hezky... :D , tomu se tedy říká věrnost a byl by to fakt potom krasavec (ale to už je i teď) :) Měli by jsme se všichni stydět.... :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

A to si dovolujete říkat Balěňáci, fujjjjjj :D :D
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

To byl jenom sen a pak jsem přece psal, že jsem rád, že Suzíka mám :D
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

však tady nikdo nepsal že by jsme si Baleno nenechali. Balíka by dostala skoromanželka. Hlavní je že by zůstal v rodině!!!!
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
wildcat2
Zkušený diskutér

Příspěvek od wildcat2 »

Já bych buď hóódně nacpal do toho co mám,nebo bych sehnal mladší model s novou maskou (ale jenom stříbrnou metalízu) a kdyby těch peněz bylo opravdu moc,tak bych šel asi do SX4 8)
Baleno Wagon 1.6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Re: Suzuki Verona

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:Suzuki Verona co se vozí do USA.... nejvyšší model Suzuki na silnici a nejvyšší výbavu v Grand Vitaře mimo silnici...
Jak vypadá ta Verona :?: Ne, že bych jí hned běžel kupovat :) , ale na českých je to asi docela exot :) , fakt jsem jí ještě neviděl :(
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Tak já bych sehnal na zimu asi SX4, na léto Nissan 350Z a k tomu malou skromnou motorku Suzuki M 1800R, tzn. že bych zůstal věrnej Japoncům.. :wink:
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Suzuki Verona

Příspěvek od Jeseň »

Karel píše:
Jeseň píše:Suzuki Verona co se vozí do USA.... nejvyšší model Suzuki na silnici a nejvyšší výbavu v Grand Vitaře mimo silnici...
Jak vypadá ta Verona :?: Ne, že bych jí hned běžel kupovat :) , ale na českých je to asi docela exot :) , fakt jsem jí ještě neviděl :(
vozí se jen do USA a Kanady, tady asi vůbec nebude, 6-válec 24 ventil 2,5 litru a protože neumím vkládat obrázky, odkaz:

http://autos.yahoo.com/newcars/suzuki_v ... CJru9Jfb8F
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

Verona...dříve Leganza :? ...co je z toho koncern GM a co Suzuki :?:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

SUZUKI XL7 je možná ještě větší,je až pro 7 osob,ale asi taky zůstane jenom v americe..............i když evropani už mají taky rádi auta jako..Q7,TOUAREG,CAYENNE..a pod.
Odpovědět