Budu se v budoucnu radou říditMrně píše:wildcat2 píše:Tak starej ještě nejsem ,klukovi jsou 4 roky a dceři 13 let .Mrně píše: snadná rada, vezmi s sebou děti a oni ti to odkočírujou
a tak to jo pardon ale tak to ber jako radu do budoucna
Půjčujete svoje autíčko drahé polovičce?
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
To mě v roce 1990 (někdy po svatbě) vnucoval tchán svoji Škodu 110,já ji nechtěl a tak ji prodal synovi svýho známýho,ten ji během měsíce totálně zbořil a tchán to pak v hospodě měsíc vydýchávalMrně píše:To známý prodal autíčko a nový majitel ho během pár dní rozstřelil o první švestku co potkal Někteří lidi mají auta opravdu jen na "ježdění" a nemají k nim žádnou úctu
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To musel mít hospodský pěknou tržbu, tchánův žal byl jistě velikýwildcat2 píše:To mě v roce 1990 (někdy po svatbě) vnucoval tchán svoji Škodu 110,já ji nechtěl a tak ji prodal synovi svýho známýho,ten ji během měsíce totálně zbořil a tchán to pak v hospodě měsíc vydýchávalMrně píše:To známý prodal autíčko a nový majitel ho během pár dní rozstřelil o první švestku co potkal Někteří lidi mají auta opravdu jen na "ježdění" a nemají k nim žádnou úctu
Bája je nejlepší
-
- Zkušený diskutér
Tržbu měl hospodský stejnou,on tam tchán sedí každý den (a hospodskýMrně píše:To musel mít hospodský pěknou tržbu, tchánův žal byl jistě velikýwildcat2 píše:To mě v roce 1990 (někdy po svatbě) vnucoval tchán svoji Škodu 110,já ji nechtěl a tak ji prodal synovi svýho známýho,ten ji během měsíce totálně zbořil a tchán to pak v hospodě měsíc vydýchávalMrně píše:To známý prodal autíčko a nový majitel ho během pár dní rozstřelil o první švestku co potkal Někteří lidi mají auta opravdu jen na "ježdění" a nemají k nim žádnou úctu
je jeho brácha ),spíš že každýho oblažoval svým smutkem co mu ten
kluk provedl s jeho miláčkem
Baleno Wagon 1.6 GLX
Vyřešil jsem to dost podobně, koupil jsem ženě Mazdu 323 3HB 1,6i říkáme mu Bobík ,autíko jede jako ďábel , když bude chtít, tak Balenu Wagon klidně ujede , ale nevadí mi to, závodnické choutky už mě moc neberouBohuslav píše:Já jsem manželce koupil radši vlastní auto Chtěl jsem swifta, ale nakonec je to taky japonec - micra. A ještě se to rýmuje. Tedy trochu.
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Možná na tom něco je , znám jednu paní, je jí přes 80 let, ta snidá rovnou rum, pak udržuje hladinu celý den až do pozdních večerních hodin a je úplně zdraváwildcat2 píše:Taky od tý doby,co mám problémy s ledvinama mi furt předhazuje " jó kdybys chlastal,tak jsi v pohodě "Karel píše:2wildcat2: No vidíš, ani ho neznám , ale i na dálku ho mám přečteného
Tak to je fajn , naprosto to chápu, mám strach, i když půjčím nějakou předváděcí Mazdičku, a to není moje...Mrně píše:Výborně, domů sem pak už zase jela jáKarel píše:Dopadlo to dobřeMrně píše:sem v pondělí po dlouhé době své polovičce půjčila Báju a pak sem se strachovala celých 30 km co s ním jel