Budu se v budoucnu radou říditMrně píše:wildcat2 píše:Tak starej ještě nejsemMrně píše: snadná rada, vezmi s sebou děti a oni ti to odkočírujou,klukovi jsou 4 roky a dceři 13 let .
a tak to jopardon ale tak to ber jako radu do budoucna

To mě v roce 1990 (někdy po svatbě) vnucoval tchán svoji Škodu 110,já ji nechtěl a tak ji prodal synovi svýho známýho,ten ji během měsíce totálně zbořil a tchán to pak v hospodě měsíc vydýchávalMrně píše:To známý prodal autíčko a nový majitel ho během pár dní rozstřelil o první švestku co potkalNěkteří lidi mají auta opravdu jen na "ježdění" a nemají k nim žádnou úctu
To musel mít hospodský pěknou tržbu, tchánův žal byl jistě velikýwildcat2 píše:To mě v roce 1990 (někdy po svatbě) vnucoval tchán svoji Škodu 110,já ji nechtěl a tak ji prodal synovi svýho známýho,ten ji během měsíce totálně zbořil a tchán to pak v hospodě měsíc vydýchávalMrně píše:To známý prodal autíčko a nový majitel ho během pár dní rozstřelil o první švestku co potkalNěkteří lidi mají auta opravdu jen na "ježdění" a nemají k nim žádnou úctu
Tržbu měl hospodský stejnou,on tam tchán sedí každý den (a hospodskýMrně píše:To musel mít hospodský pěknou tržbu, tchánův žal byl jistě velikýwildcat2 píše:To mě v roce 1990 (někdy po svatbě) vnucoval tchán svoji Škodu 110,já ji nechtěl a tak ji prodal synovi svýho známýho,ten ji během měsíce totálně zbořil a tchán to pak v hospodě měsíc vydýchávalMrně píše:To známý prodal autíčko a nový majitel ho během pár dní rozstřelil o první švestku co potkalNěkteří lidi mají auta opravdu jen na "ježdění" a nemají k nim žádnou úctu
![]()
Vyřešil jsem to dost podobně, koupil jsem ženě Mazdu 323 3HB 1,6iBohuslav píše:Já jsem manželce koupil radši vlastní autoChtěl jsem swifta, ale nakonec je to taky japonec - micra. A ještě se to rýmuje. Tedy trochu.
Možná na tom něco jewildcat2 píše:Taky od tý doby,co mám problémy s ledvinama mi furt předhazuje " jó kdybys chlastal,tak jsi v pohodě "Karel píše:2wildcat2: No vidíš, ani ho neznám, ale i na dálku ho mám přečteného
Tak to je fajnMrně píše:Výborně, domů sem pak už zase jela jáKarel píše:Dopadlo to dobřeMrně píše:sem v pondělí po dlouhé době své polovičce půjčila Báju a pak sem se strachovala celých 30 km co s ním jel
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |