Polohování sedaček u Balena
Polohování sedaček u Balena
Po pečlivé úvaze jsme koupili v bazaru včera Baleno Combi. Zatím dojem z jízdy velice dobrý.
Tak vám nevím lidi, jestli jsem blbej či co.... Nechápu polohování sedačky řidiče. Respektive - výškově o.k. - kolečko vlevo, dopředu/dozadu jasný. Ale polohování zad mě zlobí. Mám rád docela rovnej posez ale tady to tou páčkou vlevo prostě nedocílím. Pořád je to docela sklopený. Zadní úvrati až do polohy ležmo jsou o.k. a po kouskách jdou odstupňovat. Ale nahoře....... Máte s tím někdo zkušenosti ? Není to polohování nejaký vylágrovaný ? Divný je, že je to u spolujezdce...
Jo a neraďte mi, ať si dám za záda krabici (tak mi to poradil Jeseň )))
P.S.: teď jsem zjistil, že nejdou přední odstřikovače....kua.
Motůrek bzučí, zadní stříká, tak to snad bude jen ucpaný či co....
Já vím prkotiny.... ale někdy to nas...e.
Tak vám nevím lidi, jestli jsem blbej či co.... Nechápu polohování sedačky řidiče. Respektive - výškově o.k. - kolečko vlevo, dopředu/dozadu jasný. Ale polohování zad mě zlobí. Mám rád docela rovnej posez ale tady to tou páčkou vlevo prostě nedocílím. Pořád je to docela sklopený. Zadní úvrati až do polohy ležmo jsou o.k. a po kouskách jdou odstupňovat. Ale nahoře....... Máte s tím někdo zkušenosti ? Není to polohování nejaký vylágrovaný ? Divný je, že je to u spolujezdce...
Jo a neraďte mi, ať si dám za záda krabici (tak mi to poradil Jeseň )))
P.S.: teď jsem zjistil, že nejdou přední odstřikovače....kua.
Motůrek bzučí, zadní stříká, tak to snad bude jen ucpaný či co....
Já vím prkotiny.... ale někdy to nas...e.
www.trekshop.cz - outdoorové vybavení
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Uááááá
tyjo sem nečekal žemě takhle veřejně práskneš, to měl být tajnej tip, do doby než to dáš dohromady.... domníval jsem se, že v tom autě taháš jako majitel Trekshopu mraky zboží a ta krabice plná alpinistického vybavení cepínů, stanů, vařičů a podobně tam v tom autě stejně bude
To jo... to byla sranda i z mý strany vůči tobě ... Koukal jsem, že je to polohování pod nějakým plastovým krytem na 2 šrouby, tak na to mrknu. Jo, ještě mi nejde zadní stěrač, prej to zarezlo jak to stálo, ale zase mi to udělaj zadara v tom bazaru, to mi přijde od nich celkem solidní...
www.trekshop.cz - outdoorové vybavení
Při mých skoro dvou metrech je to jednoduchý: sedák až na zemi, abych se nebouchal do hlavy a celá sedačka nadoraz dozadu, abych se poskládal s nohama. A štělování opěradla v balenu je fakt shit, který není třeba ani komentovat.Mrně píše:mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmmm, tam můj metr šedesát...... sedačka co nejvíc pod volantem, co nejvíš a to dementní opěradlo nejde pořádně nastavitBohuslav píše:Při mých skoro dvou metrech je to jednoduchý: sedák až na zemi, abych se nebouchal do hlavy a celá sedačka nadoraz dozadu, abych se poskládal s nohama. A štělování opěradla v balenu je fakt shit, který není třeba ani komentovat.Mrně píše:mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
Bája je nejlepší
sedadlo
....polohování mne taky dostalo... ...když se rovně posadím, a měřím metr devadesát...tak si trochu leštím hlavinku...sedadlo až dole,ale při delší jízdě a uvolněném posezu to jde...hlavně místo pro nohy dlouhý...ne jako ve fabce, kde mne tlačí sloupek do kolen...
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
..no já jsem taky spokojenej s polohováním i bočním vedením sedadla, fakt dobrý "lavice"Jirka píše:Lidi neříkejte mi že jsem jedinej kdo je spokojenej s tím jak to jde napolohovat ..... Jsem spokojen do tý doby než mi tam sedne někdo jinej a přenastaví si to to pak jsou muka najít zase tu správnou polohu v jaké jsem to měl
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Polohy
no já to mám rád taky co nejdál a nejhlouběji, mám podobné rozměry jako BohuslavBohuslav píše:Při mých skoro dvou metrech je to jednoduchý: sedák až na zemi, abych se nebouchal do hlavy a celá sedačka nadoraz dozadu, abych se poskládal s nohama. A štělování opěradla v balenu je fakt shit, který není třeba ani komentovat.Mrně píše:mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
Re: Polohy
to jsi napsal fakt hezkyJeseň píše:no já to mám rád taky co nejdál a nejhlouběji, mám podobné rozměry jako BohuslavBohuslav píše:Při mých skoro dvou metrech je to jednoduchý: sedák až na zemi, abych se nebouchal do hlavy a celá sedačka nadoraz dozadu, abych se poskládal s nohama. A štělování opěradla v balenu je fakt shit, který není třeba ani komentovat.Mrně píše:mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX