Polohování sedaček u Balena

pedro
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Polohování sedaček u Balena

Příspěvek od pedro »

Po pečlivé úvaze jsme koupili v bazaru včera Baleno Combi. Zatím dojem z jízdy velice dobrý.
Tak vám nevím lidi, jestli jsem blbej či co.... Nechápu polohování sedačky řidiče. Respektive - výškově o.k. - kolečko vlevo, dopředu/dozadu jasný. Ale polohování zad mě zlobí. Mám rád docela rovnej posez ale tady to tou páčkou vlevo prostě nedocílím. Pořád je to docela sklopený. Zadní úvrati až do polohy ležmo jsou o.k. a po kouskách jdou odstupňovat. Ale nahoře....... Máte s tím někdo zkušenosti ? Není to polohování nejaký vylágrovaný ? Divný je, že je to u spolujezdce...
Jo a neraďte mi, ať si dám za záda krabici (tak mi to poradil Jeseň :-))))

P.S.: teď jsem zjistil, že nejdou přední odstřikovače....kua.
Motůrek bzučí, zadní stříká, tak to snad bude jen ucpaný či co....

Já vím prkotiny.... ale někdy to nas...e. :D
www.trekshop.cz - outdoorové vybavení
Reklama

Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Uááááá

Příspěvek od Jeseň »

tyjo sem nečekal žemě takhle veřejně práskneš, to měl být tajnej tip, do doby než to dáš dohromady.... domníval jsem se, že v tom autě taháš jako majitel Trekshopu mraky zboží a ta krabice plná alpinistického vybavení cepínů, stanů, vařičů a podobně tam v tom autě stejně bude :D
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

ááááá, další potenciální člen, navíc s Wagonem, fakt super :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
pedro
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pedro »

To jo... to byla sranda i z mý strany vůči tobě ... :lol: Koukal jsem, že je to polohování pod nějakým plastovým krytem na 2 šrouby, tak na to mrknu. Jo, ještě mi nejde zadní stěrač, prej to zarezlo jak to stálo, ale zase mi to udělaj zadara v tom bazaru, to mi přijde od nich celkem solidní...
www.trekshop.cz - outdoorové vybavení
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
Bája je nejlepší :-)
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Mrně píše:mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
Při mých skoro dvou metrech je to jednoduchý: sedák až na zemi, abych se nebouchal do hlavy a celá sedačka nadoraz dozadu, abych se poskládal s nohama. A štělování opěradla v balenu je fakt shit, který není třeba ani komentovat.
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Bohuslav píše:
Mrně píše:mám podobný problém, když si chci napolohovat opěradlo, tak sem buď moc vepředu a nebo zas moc vzadu, bohužel žádný mezistupeň tam není
Při mých skoro dvou metrech je to jednoduchý: sedák až na zemi, abych se nebouchal do hlavy a celá sedačka nadoraz dozadu, abych se poskládal s nohama. A štělování opěradla v balenu je fakt shit, který není třeba ani komentovat.
Hmmmmm, tam můj metr šedesát...... sedačka co nejvíc pod volantem, co nejvíš a to dementní opěradlo nejde pořádně nastavit :roll:
Bája je nejlepší :-)
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Pedro: ...polohování opěradla sedačky je bohužel slabina Balena :cry:
Nic s tím nejde dělat, jen si zvyknout :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Martin_CV
Zkušený diskutér

sedadlo

Příspěvek od Martin_CV »

....polohování mne taky dostalo... :? ...když se rovně posadím, a měřím metr devadesát...tak si trochu leštím hlavinku...sedadlo až dole,ale při delší jízdě a uvolněném posezu to jde...hlavně místo pro nohy dlouhý...ne jako ve fabce, kde mne tlačí sloupek do kolen... :)
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

Lidi neříkejte mi že jsem jedinej kdo je spokojenej s tím jak to jde napolohovat :lol: ..... Jsem spokojen do tý doby než mi tam sedne někdo jinej a přenastaví si to to pak jsou muka najít zase tu správnou polohu v jaké jsem to měl :(
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Jirka píše:Lidi neříkejte mi že jsem jedinej kdo je spokojenej s tím jak to jde napolohovat :lol: ..... Jsem spokojen do tý doby než mi tam sedne někdo jinej a přenastaví si to to pak jsou muka najít zase tu správnou polohu v jaké jsem to měl :(
..no já jsem taky spokojenej s polohováním i bočním vedením sedadla, fakt dobrý "lavice" :lol:
Martin_CV
Zkušený diskutér

sedadla

Příspěvek od Martin_CV »

...ale ano, v celku spokojenost..místa dost pro mně i rodinku, je nás pět...a srovnáme se v pohodě... :)
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Polohy

Příspěvek od Jeseň »

Bohuslav píše:
no já to mám rád taky co nejdál a nejhlouběji, mám podobné rozměry jako Bohuslav
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Karel
Závislý diskutér

Re: Polohy

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:
Bohuslav píše:
no já to mám rád taky co nejdál a nejhlouběji, mám podobné rozměry jako Bohuslav
to jsi napsal fakt hezky :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Já se přidávám k menšině spokojených. S polohováním nemám žádný problém. Do sedaček člověk krásně zapadne a podrží Tě i při dlooouhé cestě. Navíc jsem zjistil, že se v nich nejen dobře sedí, ale dá se na nich i hezky vyspat (a to jsem fakt nečekal).
Obrázek
Odpovědět