jak tak pozoruju balena ostatních členů na srazech, tak zjišťuju že já mám jednu podstandardní výbavu a to ruční stahování okýnek.Karel píše:Mám někdo na Balenu nějakou neobvyklou nadstandartní výbavu z výrobyNebo nějaký originál doplněk od dealera Suzuki
Vím, že v ČR byly jen 2 příplatkové položky přímo z výroby, t.j. klimatizace a metalický, popř. dvoubarevný lak
Všechno ostatní se montovalo před prodejem u dealera, např. přední mlhovky, spojler na HB nebo Sedana (Wagon ho měl standartně), rádio (u Wagonu i repro), al. kola atd. Auta se samozřejmě lišila stupněm výbavy, nejvyšší byla GTX s motorem 1,8i DOHC. Ten má navíc elektronickou regulaci tlumičů, al. kola 14", přední a zadní spojler pod nárazníkem, boční prahové spojlery a sportovní sedačky s integrovanými opěrkami
Zajímavá by asi měla být auta individuálně dovezená
Nemyslím tím samozřejmě dodatečné tunigové díly a doplňky, tím asi každé auto jiné
To vím, když jsem Wagon kupoval, tak byl možný výběr ze 2 motorů a 4 stupnů výbavyrcph píše:2 Karel: Suzuki nabízí auta s pevně stanovenou výbavou, většinou ve dvou až čtyřech stupních... a sem tam nějakou limitovanou sérii... vše další jsou vlastní iniciativy dealerů nebo zákazníků
Marek má základní výbavu...ty máš vyšší stupeň (GL nebo GLX). Rok uvedení do provozu (uvádí se v TP) se automaticky nerovná rok výroby!peta.hvezda píše:No já jsem na srazu koukal, že máme s Markem stejný rok výroby, ale celkem odlišné vozy, já mám el.okna, jiná sedadla-výšk.nastavitelná, jiné ovládání stěračů, a to nemluvím o motorovém prostoru, tam je to u každého Balíska jinak..
Mám GLX a je to přesně tak, jak píšešrcph píše:Marek má základní výbavu...ty máš vyšší stupeň (GL nebo GLX). Rok uvedení do provozu (uvádí se v TP) se automaticky nerovná rok výroby!peta.hvezda píše:No já jsem na srazu koukal, že máme s Markem stejný rok výroby, ale celkem odlišné vozy, já mám el.okna, jiná sedadla-výšk.nastavitelná, jiné ovládání stěračů, a to nemluvím o motorovém prostoru, tam je to u každého Balíska jinak..
Modelový rok se dozvíš pouze z VIN vozidla, u Suzuki je to devátá pozice - S = 95, T = 96, V = 97, W = 98, X = 99, Y = 2000, 1 = 01, 2 = 02,...
A není problém, aby jsi měl např. modelový rok 96, ale v dokladech budeš mít uvedení do provozu 97... a stejně můžeš mít modelový rok 97 a uvedení do provozu 97... a také můžeš mít modelový rok 98 a uvedení do provozu 97![]()
Takže postavíš vedle sebe tři auta s uvedením do provozu 97 a budou to tři rozdílné modelové ročníky... a to nemluvím o stupni výbavy
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |