Nadstandartní výbava
Nadstandartní výbava
Mám někdo na Balenu nějakou neobvyklou nadstandartní výbavu z výroby Nebo nějaký originál doplněk od dealera Suzuki Vím, že v ČR byly jen 2 příplatkové položky přímo z výroby, t.j. klimatizace a metalický, popř. dvoubarevný lak Všechno ostatní se montovalo před prodejem u dealera, např. přední mlhovky, spojler na HB nebo Sedana (Wagon ho měl standartně), rádio (u Wagonu i repro), al. kola atd. Auta se samozřejmě lišila stupněm výbavy, nejvyšší byla GTX s motorem 1,8i DOHC. Ten má navíc elektronickou regulaci tlumičů, al. kola 14", přední a zadní spojler pod nárazníkem, boční prahové spojlery a sportovní sedačky s integrovanými opěrkami Zajímavá by asi měla být auta individuálně dovezená Nemyslím tím samozřejmě dodatečné tunigové díly a doplňky, tím asi každé auto jiné
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nadstandartní výbava
jak tak pozoruju balena ostatních členů na srazech, tak zjišťuju že já mám jednu podstandardní výbavu a to ruční stahování okýnek.Karel píše:Mám někdo na Balenu nějakou neobvyklou nadstandartní výbavu z výroby Nebo nějaký originál doplněk od dealera Suzuki Vím, že v ČR byly jen 2 příplatkové položky přímo z výroby, t.j. klimatizace a metalický, popř. dvoubarevný lak Všechno ostatní se montovalo před prodejem u dealera, např. přední mlhovky, spojler na HB nebo Sedana (Wagon ho měl standartně), rádio (u Wagonu i repro), al. kola atd. Auta se samozřejmě lišila stupněm výbavy, nejvyšší byla GTX s motorem 1,8i DOHC. Ten má navíc elektronickou regulaci tlumičů, al. kola 14", přední a zadní spojler pod nárazníkem, boční prahové spojlery a sportovní sedačky s integrovanými opěrkami Zajímavá by asi měla být auta individuálně dovezená Nemyslím tím samozřejmě dodatečné tunigové díly a doplňky, tím asi každé auto jiné
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To vím, když jsem Wagon kupoval, tak byl možný výběr ze 2 motorů a 4 stupnů výbavy Pevné výbavy jsou z toho důvodu, že Japonsko je dost daleko a málokdo by vydržel tak dlouhý dodací termín Proto se v Evropě prodávají většinou už vyrobená auta a podíl aut na objednávku do výroby je minimálnírcph píše:2 Karel: Suzuki nabízí auta s pevně stanovenou výbavou, většinou ve dvou až čtyřech stupních... a sem tam nějakou limitovanou sérii... vše další jsou vlastní iniciativy dealerů nebo zákazníků
Marek má základní výbavu...ty máš vyšší stupeň (GL nebo GLX). Rok uvedení do provozu (uvádí se v TP) se automaticky nerovná rok výroby!peta.hvezda píše:No já jsem na srazu koukal, že máme s Markem stejný rok výroby, ale celkem odlišné vozy, já mám el.okna , jiná sedadla-výšk.nastavitelná, jiné ovládání stěračů, a to nemluvím o motorovém prostoru, tam je to u každého Balíska jinak..
Modelový rok se dozvíš pouze z VIN vozidla, u Suzuki je to devátá pozice - S = 95, T = 96, V = 97, W = 98, X = 99, Y = 2000, 1 = 01, 2 = 02,...
A není problém, aby jsi měl např. modelový rok 96, ale v dokladech budeš mít uvedení do provozu 97... a stejně můžeš mít modelový rok 97 a uvedení do provozu 97... a také můžeš mít modelový rok 98 a uvedení do provozu 97
Takže postavíš vedle sebe tři auta s uvedením do provozu 97 a budou to tři rozdílné modelové ročníky... a to nemluvím o stupni výbavy
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Mám GLX a je to přesně tak, jak píšeš Ale neříkáš mi žádnou novinku, protože nová auta prodávám už řadu let. Napřed BMW, Rovery a Land Rovery, potom chvíli Renaulty a ty už dlouho Mazdy Mazdy mají k Suzuki dost blízko a to je fajn. Trefil si se přesně. Auto je vyrobené 96, ale koupené až v únoru 97, protože se víc jak měsíc houpalo na moři Ten rozdíl mezi skutečným rokem výroby a uvedením do provozu může být i větší, protože auto mohlo jezdit nepřihlášené na převozních značkách jako předváděcí a pak se prodá se slevou Rok prvního přihlášení a vystavení TP je pak klidně 98rcph píše:Marek má základní výbavu...ty máš vyšší stupeň (GL nebo GLX). Rok uvedení do provozu (uvádí se v TP) se automaticky nerovná rok výroby!peta.hvezda píše:No já jsem na srazu koukal, že máme s Markem stejný rok výroby, ale celkem odlišné vozy, já mám el.okna , jiná sedadla-výšk.nastavitelná, jiné ovládání stěračů, a to nemluvím o motorovém prostoru, tam je to u každého Balíska jinak..
Modelový rok se dozvíš pouze z VIN vozidla, u Suzuki je to devátá pozice - S = 95, T = 96, V = 97, W = 98, X = 99, Y = 2000, 1 = 01, 2 = 02,...
A není problém, aby jsi měl např. modelový rok 96, ale v dokladech budeš mít uvedení do provozu 97... a stejně můžeš mít modelový rok 97 a uvedení do provozu 97... a také můžeš mít modelový rok 98 a uvedení do provozu 97
Takže postavíš vedle sebe tři auta s uvedením do provozu 97 a budou to tři rozdílné modelové ročníky... a to nemluvím o stupni výbavy
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
s těma výbavama je to celé nějaké pomýlené...já sice nemám el okna, což by vypovídalo o základní výbavě, ale zase mám třeba 2 airbagy....teda ne že bych je na svoji bezpečnou jízdu potřeboval
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele: