Členské příspěvky SBK

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Marek píše:
Karel píše:Taky souhlasím s příspěvkem :) a dávám na zvážení, zda by neměl být klub oficiální :)
A co by se tím změnilo? Nějak v tomhle nemám přehled jestli by to mělo nějaké výhody nebo ne. Tak můžeš přispět svými zkušenostmi...
Bylo by s tím víc práce, ale pokud by byly členské legitimace, tak bylo možno na akcích, při nákupu a dílů uplatnit různé slevy. například členové Mazda 323F klubu mají v Aspektě 10% slevu na práci a 3% na díly a doplňky :) Také by pak bylo možno ve vhodných časopisech dát informaci o konání srazu, akce atd. :) a byla by tam daleko větší účast. Zatím o potenciálních členech moc nevíme a kdo nemá pravidelný přístup k internetu, tak má prostě smůlu a přitom může mít krásné Baleno. Rozdávání letáčků je sice fajn, ale hrozně malá pravděpodobnost úspěchu.
Oficiální klub pak může navázat spolupráci s importérem vozů Suzuki a jednotlivými regionálním dealery, což by přineslo různé sponzorské příjemnosti a předváděcí akce :) Chce tomu ale věnovat hodně času a nedokážu posoudit, kolik tomu kdo může obětovat. Já tedy moc ne, jsem v práci uvázaný od rána do večera, máme otevřeno i soboto dopoledne a když je nějaká akce, tak i v neděli. K tomu ještě dělám rekonstrukci rekreační chaloupky, tak fakt teď nevím, co dřív. Do fóra a diskuze příspívám rád, ale na nějaké velké ježdění to není :) Ale až bude nějaký srazík blíž, tak tam určitě vyrazím a nebo se můžeme sejít na podzim v Aspektě na bezplatných testech brzd, tlumičů, geometrie a celkového stavu vozu, stačí jen upřesnit termín :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

wildcat2
Zkušený diskutér

Příspěvek od wildcat2 »

Pokud se týká členských příspěvků tak ani pro mě to nebude problém :) ,
ale jak již zde bylo několikrát psáno,musí se k tomu vyjádřit většina .
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Výhody oficiálního klubu, jak o nich psal Karel, znějí dobře. Řekl bych, že když budeme pořádat něaký sraz a budeme mít fajnovou webovou prezentaci, časáky o tom řádek napíšou. Ty slevy taky nevypadají marně, jenže kolik se najde lidí, kteří budou ochotni vložit do klubu dost svého času? Zatím je jenom jeden. (Marek má mou podporu. Já mám dva weby a nemám ani zlomek času na jejich aktualizaci).
Mimochodem, kde se takový klub registruje, aby byl "oficiální"?
Obrázek
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Karel: moooc krásně se to čte... ještě zvolit předsedu, představenstvo, odhlasovat platy... :roll: ... a jak chceš sehnat ty sponzorské dary, slevy, zaplatit články v tisku,... :?: Všechny tvoje nápady jsou dobré, ale kde na to chceš vzít?

Myslím, že i těch pár lidí kteří se dokážou občas sejít, rozdávat letáčky, věnovat čas webu, sháněním informací na netu a podělit se o ně s ostatníma apod. je dobré, ne?
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
traktorik1
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od traktorik1 »

ja idem taktiez do toho aj ked mam balenko na sracky a prispejem dakou cenou financnou :D :D :D :D :D :D
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Malý aktivní klub

Příspěvek od Jeseň »

Buďme realisté, Balena se v naší zeměpisné šířce už nová neprodávají a nejsou masovou záležitostí. Takže členů bude s klesající cenou chvíli přibývat a pak stářím ubývat.
Informace o konání srazu dostaneme do periodik a na weby i bez příspěvků, 1.sraz jsem na www.suzukiclub.cz například vůbec nenašel.
Takže aktivitu budeme vyvíjet vždy jako malý klub do 50 aut, a to mi právě vyhovuje. Nezáleží na množství, ale na kvalitě členů a na hodnotě jejich vztahů....
Na příští rok mám v plánu uspořádat "spanilou jízdu Balen za tajemstvím nacistických podzemních továren v Polsku" s prohlídkou podzemí....kdo by jel? Lokalita je poblíž Broumova...
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Karel
Závislý diskutér

Re: Malý aktivní klub

Příspěvek od Karel »

Jeseň píše:Buďme realisté, Balena se v naší zeměpisné šířce už nová neprodávají a nejsou masovou záležitostí. Takže členů bude s klesající cenou chvíli přibývat a pak stářím ubývat.
Informace o konání srazu dostaneme do periodik a na weby i bez příspěvků, 1.sraz jsem na www.suzukiclub.cz například vůbec nenašel.
Takže aktivitu budeme vyvíjet vždy jako malý klub do 50 aut, a to mi právě vyhovuje. Nezáleží na množství, ale na kvalitě členů a na hodnotě jejich vztahů....
Na příští rok mám v plánu uspořádat "spanilou jízdu Balen za tajemstvím nacistických podzemních továren v Polsku" s prohlídkou podzemí....kdo by jel? Lokalita je poblíž Broumova...
OK, taky netvrdím, že to tak musí být, je to jen odpověď na dotaz o výhodách oficiálního klubu :) Jinak si myslím, že nečetnost vozů Suzuki Baleno je spíš výhodou, protože jsou něco atypického a takové kluby většinou dobře fungují. Třeba aut značky SAAB nebo roadsterů MX-5 Miata je ještě méně a přitom kluby mají činnost naprosto perfektní :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

jj, myslím že mít oficiální klub by bylo super, ale chtělo by to jako základ lepší stránky. Ty bez peněz nebo přispění některého člena nebudou. A aby taky byly musely by se asi zavest členské příspěvky, což by dost členů odradilo. Takže já osobně jsem pro to, aby se to nechalo tak jak to je a bude klid. Nemyslím si že někdo z ostatních členů by chtěl věnovat docela dost času starostem o stránky a celý klub, když už teď je to s aktivitou až na VIP a pár ostatních členů docela mizerné. Až se nás na srazu bude scházet aspoň tak 15-20, tak můžem něco řešit.

Omlouvám se za svůj negativní postoj, ale dneska mě všechno sere. Tak PARDON.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

2 Marek: ...co se týče webu můžu nabídnout své služby :idea:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

rcph píše:2 Marek: ...co se týče webu můžu nabídnout své služby :idea:
Jo to by bylo super. Možná by stálo za to kontaktovat někoho z jiných klubů (kteří mají hezké stránky) a třeba by nám darovali zdrojové kódy svých stránek. Pak to jen tošku upravit a bylo by to. Ale to už bych já asi nezvládal.... a taky by pak musel být vlastní hosting, na tom nynějším by to pak určo zůstat nemohlo.
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Příspěvek dám :wink:
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Taky pustím nějakou tu kačku :wink:
Bája je nejlepší :-)
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Podpora

Příspěvek od Jeseň »

Taky pomůžu finančně, jinak jsem na svůj web hodil odkaz sem a ještě dám na čelní stránku banner.
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

tak další diskuze na toto téma na naších stránkách... :) http://sbk.zde.cz[/url]
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

...odeslány předevčírem.
Obrázek
Odpovědět