Pískání motoru
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Pískání motoru
Tak a objevil se mi první problémek na mém milovaném kotrmelci. Něco mi píská v motoru. Zvuk to má jak když prokluzuje řemen. Měl ste někdo podobnou závadu??? A jestli ano, tak jak na ni. Díky za všechny rady
Bája je nejlepší
- Reklama
jasně , ale radil jsem se tady s technikem a taky říká ten alternátorMrně píše:vím že na dálku to nejde já jen jestli nemá někdo podobný problémKarel píše:Mončo, na dálku těžko určit diagnozu, ale řekl bych, že je to ložisko v alternátoru , celkem tedy žádná tragédie , ale posílám Bájíkovi zatím pofoukání
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
No, nechci Tvoje očka podceňovat...ale nový altík může stát klidně 15 tis...nevím nevím, jestli ho obloudíš Myslím ale, že bohatě stačí repase (generálka) a to spraví tak 2 tisíce, normálně to trvá tak 2-3 dny, ale Monča udělá smutný pohled a bude určitě dřívMrně píše:Karel píše:není moc celkem za co , ale Bájík už se určitě těší na dárekMrně píše:chi, tak to Bájík dostane novej altík k vánocům díky Kájo
jen tak čistě teoreticky............ nevíš kolik stojí ten altík? Já jen jak moc velký oči mám dělat na ježuchu
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Chip
No jestli to je ten alternátor, tak jsou to většinou ložiska. Novej bych kupoval pouze když totálně odejde a nebude ani dobíjet. Pokud je z tohoto pohledu vše O.K., tak jak říká Karel, na repasy a bude to v pohodě. Za novej by to byly zbytečně vyhozený prachy.
P.S. Jen jestli je to ten altík ???
P.S. Jen jestli je to ten altík ???