Chytré hlášky z "Baleno příručka pro majitele"

Odpovědět

Jak často myjete auto?

Nikdy, nechávám to větru dešti?
0
Žádná hlasování
Někdy, ale nepamatuji se, kdy jsem to spáchal naposled.
3
30%
Jednou měsíčně.
7
70%

Celkem hlasů: 10

Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Chytré hlášky z "Baleno příručka pro majitele"

Příspěvek od Jeseň »

No možná to jednou oskenuju a dáme to s Markem na S.B.K. ale do té doby pár dobrých hlášek od opatrných a velmi korektních japonců.¨

Hláška 1:

Jak zabránit korozi
Myjte vůz co nejčastěji

Nejlepší způsob, jak udržovat povrch vozu a chránit jej před korozí, je udržovat jej v čistotě častým mytím.

Umyjte vůz nejmémě jednou v zimě a jednou hned po skončení zimy. Udržujte vůz a zejména jeho spodek co nejvíce čistý a suchý.

Pokud jezdíte často po solených silnicích, měl by se Váš vůz během zimy mýt nejméně jednou za měsíc. Žijete-li na mořském pobřeží, měl by se vůz mýt každý měsíc po celý rok.
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Většinou, až když je špinavé, ale dělám to rád, baví mě to :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Bohuslav
Zkušený diskutér

proč nemám rád psy

Příspěvek od Bohuslav »

Myji ho vždy, když mám pocit, že kola a poklice už jsou příliš prochcané od psů. Parkování ve městě je zoufalství. Mimochodem psí moč je silně agresivní žiravina, díky které po pár letech dokáže prohnít i sloup veřejného osvětlení. Docela by mě zajímalo, jak se to podepisuje na brzdách a dalších prvcích kol. :twisted:
Jirka
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka »

já myji auto tak jednou za měsíc a nebo když je extrémně špinavené :D ale to se stává málokdy :lol:
wildcat2
Zkušený diskutér

Příspěvek od wildcat2 »

Ja tak 1x měsíčně.Ale jsem zoufalej z jedný věci.Mám garáž v řadovce jako poslední (a je to trochu z kopce a ta cesta není vyasfaltovaná)) .Když teď zaprší tak před našima posledníma se udělá louže bláta :twisted: a je to teda pocuc vyjet z čerstvě umytým autem a hned projet blátem.To by člověk vraždil.
Pietro/Baleno/
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pietro/Baleno/ »

Dřív jsem ho myl častěji,myčka ale škodí laku.tak ho teď myju jen někdy a růčo... :roll:
wildcat2
Zkušený diskutér

Příspěvek od wildcat2 »

Já auta myju pouze růčo buď u pumpy,kde mají ruční mytí nebo u tchána
na dnoře.Poslední 2 měsíce ale obě pumpy v okolí mají ruční myčky zavřený,tak zbejvá ten dvorek 8)
nrdx
Pokročilý diskutér

Příspěvek od nrdx »

Cez leto pred kazdym zrazom :lol: Trebars aj kazdy tyzden alebo ked nejdem na ziaden zraz tak raz do mesiaca. V zime ho neumyvam, maximalne raz ho dam do umyvacky inak si ho umyvam len ja doma (cez leto ked je teplo :lol: )
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Na kartáčové lince nemyju auto vůbec :). Přes léto většinou ručně na chalupě :) , v zimě moc s Balenem nejezdím (mám služební + v rodině 2 další auta) a pokud už Suzíka vyženu z garáže :( , tak taky houbou, ale v uzavřeném mycím boxu (abych neumrznul) :D
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Odpovědět