Půjčujete svoje autíčko drahé polovičce?

půjčujete baleno?

ano
5
38%
jen vyjímečně
3
23%
ne,nikdy!!
5
38%

Celkem hlasů: 13

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný :D :D jo a tu M6 mladej taky řídit nebude :twisted:
no krásně by jste se k sobě hodily :) , sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš :D Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek :), ale možná, když rozbiješ prasátko....
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Reklama

Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Mrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný :D :D jo a tu M6 mladej taky řídit nebude :twisted:
no krásně by jste se k sobě hodily :) , sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš :D Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek :), ale možná, když rozbiješ prasátko....
cože!!!! to abych šla točit kabelkou, protože tak dobře mě v práci neplatí :D :D no asi zůstanu u Báji, to je můj miláček
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
Karel píše:
cože!!!! to abych šla točit kabelkou, protože tak dobře mě v práci neplatí :D :D no asi zůstanu u Báji, to je můj miláček
tak Tě budu chválit jenom trošíčku :), vyrosteš jenom kousek a je to OK :D
honza
Zkušený diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza »

Zítra s mou drahou polovičkou odjíždíme do konce října na dovolenku. Někdo nám musí venčit pejsana, takže Balíka dostane k dispozici moje mamka:-/ Teda je to dobrá řidička, to jo, ale i tak - člověk si ten kočár hýčká jako dítě a teď ho tady na tak dlouho nechat :-///
Obrázek
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

Nazdárek. Tak ja mám v tomto výhodu. Ani nemusím požičiavať auto svojej drahej polovičke, lebo nemá vodičák. Takže tým je to všetko vyriešené. Ak chce tak ju zaveziem, a ak nechcem ja tak ide na autobus. Ale máme sa radi. :P :P :P
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Jurdo píše:Nazdárek. Tak ja mám v tomto výhodu. Ani nemusím požičiavať auto svojej drahej polovičke, lebo nemá vodičák. Takže tým je to všetko vyriešené. Ak chce tak ju zaveziem, a ak nechcem ja tak ide na autobus. Ale máme sa radi. :P :P :P

Tak myslím, že nejlépe to má zařízené Jurdo :D
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

Mrně píše:
Jurdo píše:Nazdárek. Tak ja mám v tomto výhodu. Ani nemusím požičiavať auto svojej drahej polovičke, lebo nemá vodičák. Takže tým je to všetko vyriešené. Ak chce tak ju zaveziem, a ak nechcem ja tak ide na autobus. Ale máme sa radi. :P :P :P

Tak myslím, že nejlépe to má zařízené Jurdo :D

Taky myslim. A najlepšie na tom je, že si vodičák ani nechce spraviť a takto jej to vyhovuje. Takže to mám úplne fajn. :P :D
Losky
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Losky »

To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem :D Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo??? :shock:
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

Losky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem :D Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo??? :shock:

Ono uz som to videl aj ja, sice nie s mojim autom. Kamos to zobral zase predom a ten patnik mu vyjel spoza auta. Taktiež sme to nechapali??? :?: :shock: Možno je to tým, že je to z plastu a nie je to moc posadene do zeme. :idea:
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Losky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem :D Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo??? :shock:
ženský zvládnou cokoliv :D
Jurdo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Jurdo »

Mrně píše:
Tiez si to myslim. Mám kámošku, ktorá jazdí s kamiónom a bez jedinej nehody uz niekolko rokov. Ja som za volantom trucku este nesedel :shock: :lol: :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:
No právě a toho se někdy bojím :D Mončo, ale Ty máš mojí plnou důvěru, až se někdy zastavíš, tak si třeba pojedeš nějaké autíko vyzkoušet. Zrovna tu mám třeba Mazdu 6 MPS 4x4 Turbo s 260 koníky :D To by se Ti určitě líbilo :P Ale Bájíkovi to pak raději neříkej, aby mu to nebylo třeba líto :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Chi, Bája není žárlivej, on by to překous :D Hmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo :wink:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:Chi, Bája není žárlivej, on by to překous :D Hmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo :wink:
autíka se na Tebe pořád těší, musím jim vysvětlovat, že se ta slečna nemůže jen sebrat a jet do Plzně, ale asi nemám moc pedagogický talent, nějak to nechtějí pochopit. No, to víš, to ten můj Suzík se asi chlubil :D Třeba se to někdy povede... :P
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Karel píše:
Mrně píše:Chi, Bája není žárlivej, on by to překous :D Hmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo :wink:
autíka se na Tebe pořád těší, musím jim vysvětlovat, že se ta slečna nemůže jen sebrat a jet do Plzně, ale asi nemám moc pedagogický talent, nějak to nechtějí pochopit. No, to víš, to ten můj Suzík se asi chlubil :D Třeba se to někdy povede... :P
no tak asi si někdy udělám výlet do Plzně :D
Odpovědět