no krásně by jste se k sobě hodily , sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek , ale možná, když rozbiješ prasátko....Mrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný jo a tu M6 mladej taky řídit nebude
Půjčujete svoje autíčko drahé polovičce?
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
cože!!!! to abych šla točit kabelkou, protože tak dobře mě v práci neplatí no asi zůstanu u Báji, to je můj miláčekKarel píše:no krásně by jste se k sobě hodily , sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek , ale možná, když rozbiješ prasátko....Mrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný jo a tu M6 mladej taky řídit nebude
Bája je nejlepší
tak Tě budu chválit jenom trošíčku , vyrosteš jenom kousek a je to OKMrně píše:cože!!!! to abych šla točit kabelkou, protože tak dobře mě v práci neplatí no asi zůstanu u Báji, to je můj miláčekKarel píše:no krásně by jste se k sobě hodily , sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek , ale možná, když rozbiješ prasátko....Mrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný jo a tu M6 mladej taky řídit nebude
-
- Zkušený diskutér
Mrně píše:Jurdo píše:Nazdárek. Tak ja mám v tomto výhodu. Ani nemusím požičiavať auto svojej drahej polovičke, lebo nemá vodičák. Takže tým je to všetko vyriešené. Ak chce tak ju zaveziem, a ak nechcem ja tak ide na autobus. Ale máme sa radi.
Tak myslím, že nejlépe to má zařízené Jurdo
Taky myslim. A najlepšie na tom je, že si vodičák ani nechce spraviť a takto jej to vyhovuje. Takže to mám úplne fajn.
To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
-
- Zkušený diskutér
Losky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
Ono uz som to videl aj ja, sice nie s mojim autom. Kamos to zobral zase predom a ten patnik mu vyjel spoza auta. Taktiež sme to nechapali??? Možno je to tým, že je to z plastu a nie je to moc posadene do zeme.
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ženský zvládnou cokolivLosky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
Bája je nejlepší
-
- Zkušený diskutér
Tiez si to myslim. Mám kámošku, ktorá jazdí s kamiónom a bez jedinej nehody uz niekolko rokov. Ja som za volantom trucku este nesedelMrně píše:ženský zvládnou cokolivLosky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
No právě a toho se někdy bojím Mončo, ale Ty máš mojí plnou důvěru, až se někdy zastavíš, tak si třeba pojedeš nějaké autíko vyzkoušet. Zrovna tu mám třeba Mazdu 6 MPS 4x4 Turbo s 260 koníky To by se Ti určitě líbilo Ale Bájíkovi to pak raději neříkej, aby mu to nebylo třeba lítoMrně píše:ženský zvládnou cokolivLosky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkem Jinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
autíka se na Tebe pořád těší, musím jim vysvětlovat, že se ta slečna nemůže jen sebrat a jet do Plzně, ale asi nemám moc pedagogický talent, nějak to nechtějí pochopit. No, to víš, to ten můj Suzík se asi chlubil Třeba se to někdy povede...Mrně píše:Chi, Bája není žárlivej, on by to překous Hmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no tak asi si někdy udělám výlet do PlzněKarel píše:autíka se na Tebe pořád těší, musím jim vysvětlovat, že se ta slečna nemůže jen sebrat a jet do Plzně, ale asi nemám moc pedagogický talent, nějak to nechtějí pochopit. No, to víš, to ten můj Suzík se asi chlubil Třeba se to někdy povede...Mrně píše:Chi, Bája není žárlivej, on by to překous Hmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo
Bája je nejlepší