no krásně by jste se k sobě hodilyMrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný![]()
jo a tu M6 mladej taky řídit nebude

no krásně by jste se k sobě hodilyMrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný![]()
cože!!!! to abych šla točit kabelkou, protože tak dobře mě v práci neplatíKarel píše:no krásně by jste se k sobě hodilyMrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný![]()
, sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš
Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek
, ale možná, když rozbiješ prasátko....
tak Tě budu chválit jenom trošíčkuMrně píše:cože!!!! to abych šla točit kabelkou, protože tak dobře mě v práci neplatíKarel píše:no krásně by jste se k sobě hodilyMrně píše:hmmmmmmm M6 říkáš............ tak chval ale chci taky nějakou slevu jasný![]()
, sleva by byla taky pěkná, ale až písnu tu cenu, tak už asi moc nevyrosteš
Autíko má najeto jenom necelých 5 tis. km, po slevě 150.000,-- Kč (pro Tebe) ještě zbývá 620.000,--, což je docela dost korunek
, ale možná, když rozbiješ prasátko....
![]()
no asi zůstanu u Báji, to je můj miláček
Mrně píše:Jurdo píše:Nazdárek. Tak ja mám v tomto výhodu. Ani nemusím požičiavať auto svojej drahej polovičke, lebo nemá vodičák. Takže tým je to všetko vyriešené. Ak chce tak ju zaveziem, a ak nechcem ja tak ide na autobus. Ale máme sa radi.![]()
![]()
Tak myslím, že nejlépe to má zařízené Jurdo
Losky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkemJinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
ženský zvládnou cokolivLosky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkemJinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
Tiez si to myslim. Mám kámošku, ktorá jazdí s kamiónom a bez jedinej nehody uz niekolko rokov. Ja som za volantom trucku este nesedelMrně píše:ženský zvládnou cokolivLosky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkemJinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
No právě a toho se někdy bojímMrně píše:ženský zvládnou cokolivLosky píše:To já auto drahé polovičce půjčuju bez obav. Ale většinou není důvod. Má své auti, podstatně silnější a živější, tak se nebojím. Má Fiata Barchettu 1.8 96kw, ale je to kabrouš, tak přes zimu s ním nejezdí. Nejčastěji nás vozí z diskotéky mým autíčkemJinak jen jednou vyjela z vrat a nevšimla si bílého patníku co má odrazky a celý ho přejela na zpátečku a já jen koukal co to mlátí pod autem a najednou kuk a on vyskočil pod předním nárazníkem. Nechápu, že se vůbec tolik ohnul. Vy jo???
autíka se na Tebe pořád těší, musím jim vysvětlovat, že se ta slečna nemůže jen sebrat a jet do Plzně, ale asi nemám moc pedagogický talent, nějak to nechtějí pochopit. No, to víš, to ten můj Suzík se asi chlubilMrně píše:Chi, Bája není žárlivej, on by to překousHmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo
no tak asi si někdy udělám výlet do PlzněKarel píše:autíka se na Tebe pořád těší, musím jim vysvětlovat, že se ta slečna nemůže jen sebrat a jet do Plzně, ale asi nemám moc pedagogický talent, nějak to nechtějí pochopit. No, to víš, to ten můj Suzík se asi chlubilMrně píše:Chi, Bája není žárlivej, on by to překousHmmmmmmm, svezení v Mazdičce....... velké lákadlo
Třeba se to někdy povede...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |