..to není špatnej nápad, protože mě to asi pracovně na tenhle termín asi nevyjde..Marek píše:Měl bych jeden nápad....nebo spíše prosbu. Co takhle přesunout tu akci se zámkem na jaro?? To už bych určitě jel...

přesun nic neřeší, zase by se našel pro některé nějaký další důvod a na jaře určitě někdo z nás zase něco vymyslípeta.hvezda píše:..to není špatnej nápad, protože mě to asi pracovně na tenhle termín asi nevyjde..Marek píše:Měl bych jeden nápad....nebo spíše prosbu. Co takhle přesunout tu akci se zámkem na jaro?? To už bych určitě jel...
Přečti si prosím pozorně ještě jednou tu mojí poslední větuJeseň píše:ono je to Karle ještě trochu jinak, víc jak 20 aut by zase bylo nad kapacity zámku a masovou akci z toho nemá smysl dělat...
dnes večer sednu a napíšu velký článek o zámku a jeho záhadách...
bingo, dnes jsem slečně Marii hlásil aktuální stav - 4 balena , 2 swiftyKarel píše:Ještě malý dotázek, nejmenuje se ta kastelánka Marie
![]()
Jeseň píše:bingo, dnes jsem slečně Marii hlásil aktuální stav - 4 balena , 2 swiftyKarel píše:Ještě malý dotázek, nejmenuje se ta kastelánka Marie
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |