..to není špatnej nápad, protože mě to asi pracovně na tenhle termín asi nevyjde..Marek píše:Měl bych jeden nápad....nebo spíše prosbu. Co takhle přesunout tu akci se zámkem na jaro?? To už bych určitě jel...
Akce na zámku
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
přesun nic neřeší, zase by se našel pro některé nějaký další důvod a na jaře určitě někdo z nás zase něco vymyslípeta.hvezda píše:..to není špatnej nápad, protože mě to asi pracovně na tenhle termín asi nevyjde..Marek píše:Měl bych jeden nápad....nebo spíše prosbu. Co takhle přesunout tu akci se zámkem na jaro?? To už bych určitě jel...
těším se na Karla /taky kvůli společné muzice/, Mrně a další, kteří přijedou...šak tak strašidelná prohlídka bude jen pro Baleňáky
Taky se těším , věřím, že to bude naprosto skvělé a hlavně trochu něco jiného, než na běžných srazech To fajn zůstane (auta, pokec o všem možném) , ale bude i něco navíc (úplně jiné prostředí, strašidelné tajemno. stylová muzika... Proto si nemyslím, že bude na závadu, když nás tam bude méně...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Velký článek
ono je to Karle ještě trochu jinak, víc jak 20 aut by zase bylo nad kapacity zámku a masovou akci z toho nemá smysl dělat...
dnes večer sednu a napíšu velký článek o zámku a jeho záhadách...
Re: Velký článek
Přečti si prosím pozorně ještě jednou tu mojí poslední větuJeseň píše:ono je to Karle ještě trochu jinak, víc jak 20 aut by zase bylo nad kapacity zámku a masovou akci z toho nemá smysl dělat...
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Sherlock opět zasahuje
bingo, dnes jsem slečně Marii hlásil aktuální stav - 4 balena , 2 swiftyKarel píše:Ještě malý dotázek , nejmenuje se ta kastelánka Marie
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sherlock opět zasahuje
Jeseň píše:bingo, dnes jsem slečně Marii hlásil aktuální stav - 4 balena , 2 swiftyKarel píše:Ještě malý dotázek , nejmenuje se ta kastelánka Marie
áááááá, Karel má asi se slečnou kastelánkou již tu čet. Takže je to jasné, slečnu kastelánku proveze Karel
Bája je nejlepší