Můj má podle servisní knížky 15tis nebo 12 měs... takže rozvoďák po 100tis nebo 7-mi letech
to není moc obvyklé měnit přední nápravnici, to někam někdy to auto spadlo, či co?rcph píše:...to já už mám jistotu... včera bylo auto na malé 120tis garančce a pro jistotu i s kontrolou rozvoďáku, je jako nový (byl měněný při 105tis)![]()
Ale vyskočil jiný problém... bude potřeba vyměnit přední nápravniciv Suzuki se raději ani neptám na cenu, snad ji seženu jinak
No a jaké máš s nimi problémy. Já jsem u nich kupoval rozvoďák a zadní tlumiče a úplně v poho. Rozvoďák 550,- a jedem tlumič zadní 1600,- . Za tyto ceny jsem ve Znojmě nesehnal nic.lu píše:Když mluvíte o těch rozvodech... budu teď měnit filtry, náplně a rozvody. Prej kolem 10.000Kč si mam připravit. Kde shaníte díly? Jde mi o to že nejsem autiomechanik ani živnostník a na www.autokelly.cz mám prostě smůlu. dík
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |