Rozvody - výměna
2 Chip: každé auto má určitý servisní interval, ten se udává v km a měsících, takže např. 10tis km nebo 12 měsíců - co nastane dřív z toho ti také vyplývají lhůty na kontroly nebo výměny. Jsou věci které stárnou ať jezdíš nebo ne, např. olej, brzdová kap., pryžové díly... a náklady na výměnu rozvoďáku jsou mizivé s porovnáním škod při jeho přetržení nebo přeskočení
Můj má podle servisní knížky 15tis nebo 12 měs... takže rozvoďák po 100tis nebo 7-mi letech
Můj má podle servisní knížky 15tis nebo 12 měs... takže rozvoďák po 100tis nebo 7-mi letech
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
- Reklama
to není moc obvyklé měnit přední nápravnici, to někam někdy to auto spadlo, či co?rcph píše:...to já už mám jistotu... včera bylo auto na malé 120tis garančce a pro jistotu i s kontrolou rozvoďáku, je jako nový (byl měněný při 105tis)
Ale vyskočil jiný problém... bude potřeba vyměnit přední nápravnici v Suzuki se raději ani neptám na cenu, snad ji seženu jinak
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Když mluvíte o těch rozvodech... budu teď měnit filtry, náplně a rozvody. Prej kolem 10.000Kč si mam připravit. Kde shaníte díly? Jde mi o to že nejsem autiomechanik ani živnostník a na www.autokelly.cz mám prostě smůlu. dík
Baliiicek: RULEZ
Jestli si to budeš měnit sám, tak to akorát tak na vrakáči (i když rozvody je blbost), ale na webu autokelly mají info, že jsou především pro firmy, ale nikde nepíšou že výlučně, tak to můžeš zkusit. Na druhou stranu mě všechny tyhle blbosti přišly asi na 8, tedy materiál i práce, což mi přijde v poho
No a jaké máš s nimi problémy. Já jsem u nich kupoval rozvoďák a zadní tlumiče a úplně v poho. Rozvoďák 550,- a jedem tlumič zadní 1600,- . Za tyto ceny jsem ve Znojmě nesehnal nic.lu píše:Když mluvíte o těch rozvodech... budu teď měnit filtry, náplně a rozvody. Prej kolem 10.000Kč si mam připravit. Kde shaníte díly? Jde mi o to že nejsem autiomechanik ani živnostník a na www.autokelly.cz mám prostě smůlu. dík