Koupě Grand Vitara 2,4VVT - montáž LPG

Odpovědět
Biker79
Nováček

Koupě Grand Vitara 2,4VVT - montáž LPG

Příspěvek od Biker79 »

Zdravím pánové! Uvažuji o koupi Grand Vitary s motorem 2,4VVT. Po koupi bych auto rád předělal na provoz LPG, nicméně řeším problém rezervy na pátých dveřích. Na toto místo nelze montovat LPG nádrž a dovnitř do již tak malého kufru dát válcovou nádrž je nesmysl. Četl jsem o plochých nádržích na LPG které se montují na dno kufru, nevíte o tom někdo více? Děkuji za Vaši pomoc!
Reklama

juras
Nováček

Re: Koupě Grand Vitara 2,4VVT - montáž LPG

Příspěvek od juras »

Biker79 píše:Zdravím pánové! Uvažuji o koupi Grand Vitary s motorem 2,4VVT. Po koupi bych auto rád předělal na provoz LPG, nicméně řeším problém rezervy na pátých dveřích. Na toto místo nelze montovat LPG nádrž a dovnitř do již tak malého kufru dát válcovou nádrž je nesmysl. Četl jsem o plochých nádržích na LPG které se montují na dno kufru, nevíte o tom někdo více? Děkuji za Vaši pomoc!
Ahoj!
Nevím jestli Ti to ještě pomůže :shock:, mám LPG už dva roky a vyřešil jsem to takto (viz. foto). Plyn, nebo benzín jede úplně stejně jen spotřeba je o 20% vyšší. Pozor plyn vyžaduje neustálé náklady revize, pravidelné seřízení ventilů, plynové vstřiky mají omezenou životnost cca 70-100tis, reduktor také. Proto, aby se ti to trochu vyplatilo musíš najet spooooustu km. Já jse najel cca 140tis km, ale znovu bych to nepředělal. Raději bych šel do 1,9dci. Už i kvůli krouťáku. Nebo vydržel až nový majitel Suzuki, VW tam začne dávat své motory. Jirka
tank. hrdlo.JPG
(53.16 KiB) Staženo 2041 x
nádrž.JPG
(79.36 KiB) Staženo 2041 x
Odpovědět