..potřeboval bych předělat živý omezovač na popoháněč, nevíte jak předělat skorotchýni?Karel píše:Tak to je nemám živý omezovač, ale spíš popoháněč , ale také se nedá vypnout
Baleno a spotřeba
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Re: spotřeba
...může a nemusíMartin_CV píše:...střídavě to sleduju... průměr kolem 6, 1 - 6.5 , teď to s Shel V Power leze pod 6.0 , ale " rcph " mne varuje, že to Baleno nesbaští bez následků...
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Shell V Power
...tož jsem si konečně pořádně přečet ...o co vlastně jde, a už jsem v klídku... rcph mne varoval před oktany, ale tohle je shell 95 s přísadami, a ne jak jsem si myslel 98 oktan, jejich super je Shell V Racing a ten má 100 oktanů, a to bych neriskoval....
Takže "Suzina " dostala včera opět plnou "ňamky", jak říká Mrně a šlape velmi svižně....
Takže "Suzina " dostala včera opět plnou "ňamky", jak říká Mrně a šlape velmi svižně....
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ty jó, kdyby všechny holky byli jako Ty tak by tu byl ráj Balíkářů.. (Balíkářek)Mrně píše:Martin_CV píše:to Mrně
ono to při dvaceti či čtyřiceti litrech není až tak moc, alespoň tady v Chomutově je to koruna padesát na litru...to si motor zaslouží
chi, jezdím pomerně hodně, takže peněženka brečí ale tak pořád lepší cpát kuňurky do Báji, než do "holčičích" záležitostí
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
třeba se podpálí ventily......onin píše:Nevím za kolik jezdím... Prostě jednou za čas zajedu k pumpě a nakoupím plnou... Nejezdím tolik aby mě to nějakým způsobem mělo zajímat.
Jen jsem se chtěl zeptat na více oktanový benzín. Baleno nemá rádo více jak 95 oktanů? Já do něj dávám pravidelně 98 a více oktanů... Co se může stát?
Baleno 1,6 16V