Plyšáci
Plyšáci
Už fakt dlouho vozím v autíku plyšáka pro štěstí, takovou hezky ošklivou velkou myš (možná krysu) , tak mě napadlo, co kdo má plyšového ve svém autě Skoro v každém autíčku něco visí, tak jsem zvědavý, jak jsou na tom v interiéru Suzící
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
Nazdarek. Ja vozim vo svojom balenku krásnu poduštičku v tvare srdiečka. Dala mi ju tam drahá polovička pre šťastie. A ešte na zrcátku mám zaveseného malého sadrového pandrláka, ktorému moja manželka dala meno Teofil. Tiež ho tam mám pre šťastie. Sem tam mu upadne noha, ale trochu sekundového lepidla to vždy spraví.
-
- Zkušený diskutér
To je super. Ja mam toho teofila uz tiez roky. Vlastne teraz je uz tiez v druhom aute. Dostal som ho od svojej manželky ešte v časoch keď sme spolu len začínali chodiť. Už sme spolu skoro 7 rokov. Ako som hovoril, za tie roky už si užil, ale vždy to spravilo trochu sekunďáku.Mrně píše:mám v Bájovi méďu který když mu zmáčkneš bříško tak říká I love you už ho mám hodně dlouho a byl i v mém předchozím autě. Je to prostě talismánek
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no mě už méď a přestává hrát ale vyměním baterku a zas bude okJurdo píše:To je super. Ja mam toho teofila uz tiez roky. Vlastne teraz je uz tiez v druhom aute. Dostal som ho od svojej manželky ešte v časoch keď sme spolu len začínali chodiť. Už sme spolu skoro 7 rokov. Ako som hovoril, za tie roky už si užil, ale vždy to spravilo trochu sekunďáku.Mrně píše:mám v Bájovi méďu který když mu zmáčkneš bříško tak říká I love you už ho mám hodně dlouho a byl i v mém předchozím autě. Je to prostě talismánek
Bája je nejlepší