Prodej bouračky
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já bych se hlásil o přední světla a blinkr...a ještě levý blatník...mno a i pár dalších drobností...kdyby to bylo k mání asi by jsme se domluvili přes maila.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
- Reklama
Takže.... jsem se celej den trápil s tou převodovkou a ještě to nemám hotový. Už ji mám teda nasazenou, tak doufám že to brzo dodělám. Jak jsem to rozdělával a ležel pod tím autem tak se se rozhodl že to teda zozprodám... Možná je to škoda, ale nemám teď čas to dávat dohromady.
To rcph: Ta nápravnice je na jednom místě prohnilá. Skoro na tom samým jako u mojeho balíka. Je to díra tak asi 2,5 cm v průměru. Pokud bys měl i přesto zájem tak ti to nafotím abys věděl.... Kdybych si to měl dát do svýho auta, tak bych ji opískoval, vyvařil a nechal nazinkovat a nastříkat.
To Marek: Světla tam nejsou, přední blinkr je dobrej akorád levej...tuším že má mírně ulomenej růžek. Taky když tak nafotím. Blatníky jsou dobrý oba....
Blbý je, že teď zas jedu na tejden do Prahy a o víkendu budu dodělávat tu převodovku a štukovat kámošce pokoj. Takže se na případný rozebírání dostanu až za 14 Říkal jsem si, že bych to rozebral celý abych nemusel vždycky něco kuchat když bude půl metru sněhu...
To rcph: Ta nápravnice je na jednom místě prohnilá. Skoro na tom samým jako u mojeho balíka. Je to díra tak asi 2,5 cm v průměru. Pokud bys měl i přesto zájem tak ti to nafotím abys věděl.... Kdybych si to měl dát do svýho auta, tak bych ji opískoval, vyvařil a nechal nazinkovat a nastříkat.
To Marek: Světla tam nejsou, přední blinkr je dobrej akorád levej...tuším že má mírně ulomenej růžek. Taky když tak nafotím. Blatníky jsou dobrý oba....
Blbý je, že teď zas jedu na tejden do Prahy a o víkendu budu dodělávat tu převodovku a štukovat kámošce pokoj. Takže se na případný rozebírání dostanu až za 14 Říkal jsem si, že bych to rozebral celý abych nemusel vždycky něco kuchat když bude půl metru sněhu...
Baleno 1,6 16V
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
nevíte někdo jestli jsou blatníky (přední) ze sedana a hatchbacka stejné??
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
....tak tomu se říká dobrá zprávarcph píše:2 Marek: všechny typy mají předek úplně stejný
Ahoj, tak jak to uděláme? Já tendle víkend nebudu mít čas na to to vyndat. Takže, pokud to ještě vydržíš, tak příští víkend bych měl bejt doma a v sobotu bych ji vyndal a třeba ještě ten den, nebo třeba v neděli si můžeš zajet.... Nebo pokud se pohybuješ v tejdnu kolem Prahy tak ti jí tam vezmu... Počítej ale s tím, že je normálně orezlá a na tom jednom místě je ďoura. Já to měl teda daleko horší. Kdybych měl chuť a čas tak si jí dám do svýho auta, ale ta moje je teď plná vazelíny tak snad ještě vydrží Určitě je to zralý na opískování vyvyření a na zinek, tak bych to řešil já.
Baleno 1,6 16V
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele: