Taky mám tmavě modrou metalízu, auto jsem před lety kupoval nové, mohl jsem si vybrat, ale stejně zvítězila. Myslím, že kdyby život stál jenom na praktických a rozumných úvahách, tak by to byla dost nudaJurdo píše: Ja mam autiko v tmavo modrej metalíze. Je to moc pekná farba, akurát je trosku neprakticka, lebo je na nej vidiet vsetka spina a prach. Inak moc pekná. Mám to dovoz z rakúska, takže som si farbu moc nevyberal.
Oblíbená barva autíka
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
Mal som možnosť pri výbere ešte bordovú (vínovú) metalízu, ale autiko bolo dosť znehodnotené. Mám na mysli čalúnenie a plecharina zvonku. Malo to veľmi vela šrámov. Potom som zbadal Balenko v tmavo modrej metalíze a bolo rozhodnuté. Farba sa mi veľmi páči.Karel píše:Taky mám tmavě modrou metalízu, auto jsem před lety kupoval nové, mohl jsem si vybrat, ale stejně zvítězila. Myslím, že kdyby život stál jenom na praktických a rozumných úvahách, tak by to byla dost nudaJurdo píše: Ja mam autiko v tmavo modrej metalíze. Je to moc pekná farba, akurát je trosku neprakticka, lebo je na nej vidiet vsetka spina a prach. Inak moc pekná. Mám to dovoz z rakúska, takže som si farbu moc nevyberal.
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
to je fakt krásná barva , ale taky na ní je všechno vidět , no ale krása vždycky něco stojí, ty super kočky na soutěžích by bez péče taky tak nevypadalytraktorik1 píše:Ja mam tmavo zelenu metalizu s 75% perletou a kua stoji to dost. Je to oryginalna farba z fabriky jej oznacenie je Z1D a dost sa mi lubka bo takych dost malo
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mas pravdu )))))))))))))))))))))))))Karel píše:to je fakt krásná barva , ale taky na ní je všechno vidět , no ale krása vždycky něco stojí, ty super kočky na soutěžích by bez péče taky tak nevypadalytraktorik1 píše:Ja mam tmavo zelenu metalizu s 75% perletou a kua stoji to dost. Je to oryginalna farba z fabriky jej oznacenie je Z1D a dost sa mi lubka bo takych dost malo
Díkytraktorik1 píše:Tak to mas pravdu )))))))))))))))))))))))))Karel píše:to je fakt krásná barva , ale taky na ní je všechno vidět , no ale krása vždycky něco stojí, ty super kočky na soutěžích by bez péče taky tak nevypadalytraktorik1 píše:Ja mam tmavo zelenu metalizu s 75% perletou a kua stoji to dost. Je to oryginalna farba z fabriky jej oznacenie je Z1D a dost sa mi lubka bo takych dost malo