Karle děkuji za kontakt.
Dík Chip
Individuální dovoz
- Reklama
-
- Zkušený diskutér
V prepocte to je cca 90000,- Sk. Skus zavolat na tento kontakt. Je to chlapik, co sa zaobera dovozom z rakuskasmrtelnik píše:Ja som pocital s cenou tak do 70 000 Kc.
Tomas Karcol
Tomas Karcol, Trencin, 91108
Tel: 0915829898
On ti auticko dovezie a ked uz bude na Slovensku tak si ho prides pozriet a potom sa rozhodnes ci ho beries, alebo nie. Nie je tam ziadne riziko a ziadne zalohy. Proste ho bud zoberies, alebo nie.
-
- Zkušený diskutér
No je to ozaj bez rizika. Ziadna zaloha sa vopred neplati a ako hovorim: bud zoberes, alebo nezoberes. Ja som tak doviezol tiez. Zadal som objednavku, on doviezol a ja som si potom vybral a az na koniec isli peniaze. Ale az potom co som si ho dobre s mechanikom prezrel a odviezol sa na tom. Myslim ze je to celkom rozumné nie???
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
Preco by to mal mat cez dvoje hranice??? Ved to je chalan zo Zvolena. Zavola-chlapik ho dovezie a on sa na neho pride pozriet do TN a ked sa mu bude pacit, tak ho uz na znackach moze zobrat a vo Zvolene len zaplati prepis A ak sa mu nebude pacit, tak zaplati len tu cestu do TN.traktorik1 píše:caz slovensko to mas zbytocne obklukou a dalsie 2 prechody medzi hranicami.