Soutěž: Lovci Balen
- Reklama
Teda, tak to gratuluju Jak ten Bájík vypadal Pěkný BájaMrně píše:Hurááááááá, mám první úlovek. Dneska když jsme jeli na obídek, tak sem potkala jiného Báju. Zastavil před KB a vyběhl odstud nějaký chlápek, neváhala sem ani vteřinu a hned mu špoupla lísteček. TAKŽE MI PROSÍM PŘIPIŠTE JEDNU ČÁRKU
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
právě, že vůbec ne, byl to děsnej šrot v podobě sedanu, hodně neurčité barvyKarel píše:Teda, tak to gratuluju Jak ten Bájík vypadal Pěkný BájaMrně píše:Hurááááááá, mám první úlovek. Dneska když jsme jeli na obídek, tak sem potkala jiného Báju. Zastavil před KB a vyběhl odstud nějaký chlápek, neváhala sem ani vteřinu a hned mu špoupla lísteček. TAKŽE MI PROSÍM PŘIPIŠTE JEDNU ČÁRKU
Bája je nejlepší
to nevadí , platí to úplně stejně a ten další bude určitě bezva kousek na al. kolech, 1,8i DOHC GTX nebo třeba 4x4...uvidíšMrně píše:právě, že vůbec ne, byl to děsnej šrot v podobě sedanu, hodně neurčité barvyKarel píše:Teda, tak to gratuluju Jak ten Bájík vypadal Pěkný BájaMrně píše:Hurááááááá, mám první úlovek. Dneska když jsme jeli na obídek, tak sem potkala jiného Báju. Zastavil před KB a vyběhl odstud nějaký chlápek, neváhala sem ani vteřinu a hned mu špoupla lísteček. TAKŽE MI PROSÍM PŘIPIŠTE JEDNU ČÁRKU
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je super, už jsem myslel, že Ti tam pošlu někoho kdo jezdí z Bájou tady aby jsi měla radost.. Nám se to tady nějak rozmnožuje.. Cestou k babce jsem jich potkal 6 a to je 47 km!Mrně píše:Hurááááááá, mám první úlovek. Dneska když jsme jeli na obídek, tak sem potkala jiného Báju. Zastavil před KB a vyběhl odstud nějaký chlápek, neváhala sem ani vteřinu a hned mu špoupla lísteček. TAKŽE MI PROSÍM PŘIPIŠTE JEDNU ČÁRKU
Naposledy upravil(a) peta.hvezda dne úte lis 21, 2006 7:56 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no jestli rozdáváš nějakou německou mutaci, tak určitětraktorik1 píše:pekne vysledky , ja mam uz 6 kusov rozdanych vizitiek. Takze mne ak niekto nezastavy tak ma pruser a dal som to z tych 6 aj 2 rakusakom tak neviem ci sa to pocita ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))