Zadní spojlery na Wagon
Zadní spojlery na Wagon
Většina Wagonů má zadní střešní spojler už z výroby, ale existují i verze, které mají spojler ještě jeden a to pod zadním sklem. Určitě nejde o dodatečnou úpravu, protože už jsem viděl fotky, kde takových Wagonů byla celá řada a taky měly elektrické antény v zadním blatníku. Neví někdo, co to je zač Vypadá to moc dobře a taky se asi bude méně špinit zadní sklo Pokud jde o tovární výrobu, tak by se možná dalo takový spojler přes náhradní díly...možná
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
Pravostranné řízení mají, ale podle SPZ to na Anglii nevypadá, spíš tak Australie..., no nevím, ale anglickou tabulku poznám a ta to není Kde se ještě jezdí vlevo Nevypadá to na dodatečné úpravy, protože by asi nikdo nevrtal kvůli anténě zadní blatníkrcph píše:...koukal jsem na ty fotky na Pietrových stránkách... jedná se většinou o auta s pravostranným řízením (asi Anglie), mají tam i jiné vychytávky např. ofuky na zadní dveře, moc pěkné nástavce...
hmmmm....nikde kolem rovníku to nebude, příroda kolem vypadá na mírné pásmo, tak možná ten Nový Zéland, SPZ mi připadají podobné americkým, ale tam mají volanty na správné straněrcph píše:...Japonsko, Nový Zéland, Kypr, Thajsko, Indonézie, Jihoafrická rep. a značná část Afriky...
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele: