Co to tam máte za kraj, tady jich je snad čím dál víc..U nás ve městě jich tu máme asi 6 a to není velkoměsto..Mrně píše:taky bych rozdával ale nemám komu, bo žádnej Bája tu nikde furt nenípeta.hvezda píše:No taky jsem o tom už přemýšlel, že z toho co jsem rozdal asi nic nebude, ale to vůbec nevadí, budu je rozdávat dál..Karel píše:Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšných Cedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný , ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech
Soutěž: Lovci Balen
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
taky nejsme velkoměsto i s okolníma obcema je nás 10 tisíc jako svišťů je tu hafo ale kuwa Bája jen jedenpeta.hvezda píše:Co to tam máte za kraj, tady jich je snad čím dál víc..U nás ve městě jich tu máme asi 6 a to není velkoměsto..Mrně píše:taky bych rozdával ale nemám komu, bo žádnej Bája tu nikde furt nenípeta.hvezda píše: No taky jsem o tom už přemýšlel, že z toho co jsem rozdal asi nic nebude, ale to vůbec nevadí, budu je rozdávat dál..
Bája je nejlepší
Mončo, to bude tím, že jsi od rána do večera v práci, tlapky máš pořád na klávesnici a nemáš na lov čas. Třeba Teď zrovna stojí nějaké na náměstí a Ty nic nevíš Brrrr, to byla ráno zimucha, prvně jsem škrábal na autíku omrzlá okna, je to děs.... No lepší to už asi letos nebude
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tohle už jsem taky řešil. Měl jsem pár "horkých" kandidátů, kterým jsem fakt věřil (třeba v Mimoni nebo tady v Pardubicíc), ale zatím nic. Bohužel musím říct, že zatím žádný člen klubu není mou zásluhou:-(((Karel píše:Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšných Cedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný , ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Krucemburk
hlásím sedana stará maska v Krucemburku- okres HB- dostal vizitku
Re: Krucemburk
Tam je taky nějaký hradJeseň píše:hlásím sedana stará maska v Krucemburku- okres HB- dostal vizitku
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Burg dem Kreuzigen
je to takový anagram prošlý věky Burg dem Kreuzigen... v minulosti tu měl komendu řád něměckých rytířů, ale to už je dávno a nezůstal ani kamen na kameni jak se v pověstech vypráví....já tam jen projížděl a náhodou to vím
Re: Burg dem Kreuzigen
no vida díky , tak tam asi budoucí sraz nebude...Jeseň píše:je to takový anagram prošlý věky Burg dem Kreuzigen... v minulosti tu měl komendu řád něměckých rytířů, ale to už je dávno a nezůstal ani kamen na kameni jak se v pověstech vypráví....já tam jen projížděl a náhodou to vím
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Nedočkavý Karel
hm Karle vidím, že po tom srazu fakt p¨rahneš, moje úvahy momentálně směřují k jednomu hradu na Vysočině...
Re: Nedočkavý Karel
hezky...tam jich je a nemám to tak závratně dalekoJeseň píše:hm Karle vidím, že po tom srazu fakt p¨rahneš, moje úvahy momentálně směřují k jednomu hradu na Vysočině...
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No to možná taky , ale spíš to bude tím, že slečny a dámy mají vytříbený vkus a Baleno je moc hezké autíko za celkem příjemné korunkypeta.hvezda píše:Nebude to tím, že v tom jezdí pěkný kluci jako jsme my všichni?!Martin_CV píše:vidám další a další soukmenovce Suzuki Baleno ve městě a okolí...a jedna zvláštnost...za volantem velice půvabné dámy ....čímpak je asi Baleno upoutalo, prozradí nám to Monika ???