Liana
Liana
Zajímá mě jestli někdo máte zkušenost s tímhle SUZUKI. Potkávám ho cestou do práce a musím uznat že to je celkem hezký auto. Díly na to asi budou ještě větší problém než na Baleno. V bazaru jsem ji ještě nepotkal, tak nevim jestli je to tím že majitelé jsou spokojení, nebo protože jich je opravdu tak málo.
Ještě doplním že mě zajímá spíš verze MPV.
Ještě doplním že mě zajímá spíš verze MPV.
- Reklama
Existují 2 verze, zmíněný sedan a pak něco mezi kombi a MPV Nástupce Balena to určitě je, ale mě se moc Liana nelíbí, ztratila ten sportovně klasický šarm a vzhledově se spíš připojila k záplavě korejských aut , ale asi záleží na vkusuBohuslav píše:V podstatě by to měl být nástupce Balena. Kdyby by ho dělali i v kombiku, hned bych do toho šel, bohužel pokud vím, existuje jen verze sedan.
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Pokud bych do Liany šel tak asi proto, že je to suzuki. Vzhledově jsou na tom určitě některá MPV lépe, ale pokud bych hledal náhradu za Baleno - pokud to vůbec jde a neměl u sebe zrovna pul milionku na Vitaru, tak velikostně nejblíž je asi ta Liana. Přesvědčil jsem se že ani SX4 neuveze ( rozměrově ) to co Baleno
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Oproti našim " klasickým " tvarům je Liana prostě jiný směr designu, interiér mi při první pohledu přijde, že volant je uprostřed a šofér sedí mezi sedačkama , ale to bude asi fotkama...většinou je na silnici poznám tak, že nevím chvíli co to bylo a pak to stříbrné "S" a " výloha obchodu " na pátých dveřích..jéé, to byla určitě Liana ...takže když další Suzuki, tak buď SX 4 nebo nová Vitara, moc pěkný
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Baleno Wagon 1.6 GLX