Liana

Odpovědět
Bobo
Zkušený diskutér

Liana

Příspěvek od Bobo »

Zajímá mě jestli někdo máte zkušenost s tímhle SUZUKI. Potkávám ho cestou do práce a musím uznat že to je celkem hezký auto. Díly na to asi budou ještě větší problém než na Baleno. V bazaru jsem ji ještě nepotkal, tak nevim jestli je to tím že majitelé jsou spokojení, nebo protože jich je opravdu tak málo.
Ještě doplním že mě zajímá spíš verze MPV.
Reklama

Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

V podstatě by to měl být nástupce Balena. Kdyby by ho dělali i v kombiku, hned bych do toho šel, bohužel pokud vím, existuje jen verze sedan.
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Bohuslav píše:V podstatě by to měl být nástupce Balena. Kdyby by ho dělali i v kombiku, hned bych do toho šel, bohužel pokud vím, existuje jen verze sedan.
Existují 2 verze, zmíněný sedan a pak něco mezi kombi a MPV :) Nástupce Balena to určitě je, ale mě se moc Liana nelíbí, ztratila ten sportovně klasický šarm :( a vzhledově se spíš připojila k záplavě korejských aut :( , ale asi záleží na vkusu :)
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Teď jsem koukal na americké a německé www a je prča, že zatímco v USA se prodává dokonce jakési kombi Forenza za necelých 15 tis. dolarů a Liana je podle všeho model s názvem Aerio za 14300 USD, pak Lianu v Německu člověk koupí za 16 tis. euro! :x
Bobo
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bobo »

Pokud bych do Liany šel tak asi proto, že je to suzuki. Vzhledově jsou na tom určitě některá MPV lépe, ale pokud bych hledal náhradu za Baleno - pokud to vůbec jde :) a neměl u sebe zrovna pul milionku na Vitaru, tak velikostně nejblíž je asi ta Liana. Přesvědčil jsem se že ani SX4 neuveze ( rozměrově ) to co Baleno
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

Zkušenost ze servisu - spolehlivost Suzuki :D - mě osobně se ale nelíbí :roll:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Při cestě do práce potkávám Lianu každý den ale vůbec se mě nelíbí.. :wink:
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

Oproti našim " klasickým " tvarům je Liana prostě jiný směr designu, interiér mi při první pohledu přijde, že volant je uprostřed a šofér sedí mezi sedačkama :lol: , ale to bude asi fotkama...většinou je na silnici poznám tak, že nevím chvíli co to bylo a pak to stříbrné "S" a " výloha obchodu " na pátých dveřích..jéé, to byla určitě Liana :roll: ...takže když další Suzuki, tak buď SX 4 nebo nová Vitara, moc pěkný :P
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Nová Vitara je moc pěkná, ale taky cenově a náklady trochu jinde :( . To si spíš počkám na nástupce Liany :), pokud by byla vzhledově někde mezi novým Swiftem a Vitarou, tak by to bylo asi to správné autíčko, doufám i ve variantě kombi :D
rcph
Závislý diskutér

Příspěvek od rcph »

nová Vitara je nejenom pěkná, ale i jízda je perfektní... místo tuhých náprav nezávislé zavěšení... fakt je to zážitek :D jen si myslím, že trošku pokulhává motor... s menšíma úpravama původní :roll:
Suzuki Baleno Wagon 1,6 GLX
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

na BBC dávaj věhlasný pořad TOP GEAR, a dávaj tam možnost různým celebritám projet na čas okruh na letišti právě v Lianě, sice tam neustále nadhazují, že je snad nejlevnější v GB (?) ...ale snad je i dost spolehlivá, že v tom jezdí beze strachu... :shock:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

O kvalitě, bezpečnosti a relativní cenové výhodnosti nemám celkem pochybnosti :D , ale Liana se mi fakt tvarově nelíbí, je určitě praktická a spolehlivá, ale do krásy má moc daleko :( , připadá mi taková tvarově nevyvážená :( , zkrátka takový "kočkopes" :D
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

Karle, výraz " kočkopes " je krutý :oops: , leč bohužel asi trefný :D ....prostě chtěli udělat změnu oproti Balenu a " povedlo se ".... :lol:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Odpovědět