Soutěž: Lovci Balen

Odpovědět

Kolik potkáte denně Balen?

Anketa končí za ned zář 10, 2006 9:13 pm

žádné
3
25%
jedno
5
42%
dvě
4
33%
tři
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 12

peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta.hvezda »

Karel píše:Hlásím Baleno Sedan tažený na podvozku (asi dovoz z Německa), ale bílé s tmavými plastovými nárazníky, černý spojler na kufru...nic moc :(
Bílá barva a tmavé nárazníky?! To fakt muselo bejt nic moc i když lak za 20000,- dělá divy.. :lol:
Reklama

Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

peta.hvezda píše:
Karel píše:Hlásím Baleno Sedan tažený na podvozku (asi dovoz z Německa), ale bílé s tmavými plastovými nárazníky, černý spojler na kufru...nic moc :(
Bílá barva a tmavé nárazníky?! To fakt muselo bejt nic moc i když lak za 20000,- dělá divy.. :lol:
To určitě :) , ale potřebovalo by toho víc, bylo na plechových černých kolech bez poklic...vypadalo to dost hrozně :cry:
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

mít ho nějakej fanda Balen, tak by se z něj nechalo udělat pěkný přibližovadlo ale bohužel to vypadá, že tento majitel ho mám "jen na ježdění" :x
Bája je nejlepší :-)
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Mrně píše:mít ho nějakej fanda Balen, tak by se z něj nechalo udělat pěkný přibližovadlo ale bohužel to vypadá, že tento majitel ho mám "jen na ježdění" :x
už to tak vypadá, ale dneska jsem viděl na stejném vleku další, teď stříbrný kombík :) Vypadá, že je to někdo z Plzně a má k Suzíkům dobrý vztah. Pokusím se ho vypátrat a zjistit, jak to funguje :)
Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Sedan

Příspěvek od Jeseň »

jeden bod-sedan staršího typu tmavě červené barvy zaparkovaný v obci Líbivá okres Šumperk /tenhle dostal lístek/

jinak jsem zahlédl další stříbrný sedan v Hlinsku

a jeden nabouraný na zadek ve Vysokém Mýtě
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

tak pár úlovků mám pravidelně taky na parkingu u Glóbusu, když se přes hory a doly přivalí sousedi z Němců ...většinou kombíky či sedany, stav poměrně slušný...leč žádný tuning :roll:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Martin_CV píše:tak pár úlovků mám pravidelně taky na parkingu u Glóbusu, když se přes hory a doly přivalí sousedi z Němců ...většinou kombíky či sedany, stav poměrně slušný...leč žádný tuning :roll:
No, v Německu je jich fakt hodně :) , ještě víc v Rakousku a Holandsku, tam je to dost rozšířené auto :)
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem dneska potkal 4 Balena, u třech rozdány lístky za stěrač, všechny 3 kombi a jedno z nich dokonce na 16" 205/40 na dveřích "jazyková škola Náchod" a to 4 hatch. a v něm dvě pěkné slečny, škoda, že jsme se jen míjeli.. :D
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

peta.hvezda píše:Tak jsem dneska potkal 4 Balena, u třech rozdány lístky za stěrač, všechny 3 kombi a jedno z nich dokonce na 16" 205/40 na dveřích "jazyková škola Náchod" a to 4 hatch. a v něm dvě pěkné slečny, škoda, že jsme se jen míjeli.. :D
to má ale někdo štěstí :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

peta.hvezda píše:Tak jsem dneska potkal 4 Balena, u třech rozdány lístky za stěrač, všechny 3 kombi a jedno z nich dokonce na 16" 205/40 na dveřích "jazyková škola Náchod" a to 4 hatch. a v něm dvě pěkné slečny, škoda, že jsme se jen míjeli.. :D
Tak to je super úlovek, zvlášť ten na 16", toho 4 je fakt škoda, další pěkné slečny v klubu by byly příjemným oživením :D, ale třeba je ještě někde chytíš :D
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Karel píše:
Tak to je super úlovek, zvlášť ten na 16", toho 4 je fakt škoda, další pěkné slečny v klubu by byly příjemným oživením :D, ale třeba je ještě někde chytíš :D
Taky doufám, že je ještě potkám.. :lol:
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Hlásím nový úlovek při cestě do práce :) . Je to stříbrný Wagon s originál střešním oknem, nová registrace a tak je to asi čerstvý dovoz :D Cedulku má za stěračem, no uvidíme, jestli to zabere :D
Karel
Závislý diskutér

Příspěvek od Karel »

Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšných :?: Cedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný :cry: , ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech :D
peta.hvezda
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Karel píše:Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšných :?: Cedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný :cry: , ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech :D
No taky jsem o tom už přemýšlel, že z toho co jsem rozdal asi nic nebude, ale to vůbec nevadí, budu je rozdávat dál.. :lol:
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

peta.hvezda píše:
Karel píše:Tak mě tak napadlo, kolik z těch lovů (rozdaných lístků) bylo úspěšných :?: Cedulek už jsem pár rozdal, ale výsledek zatím žádný :cry: , ale vím, že to chce trpělivost a taky nemá smysl mít klub o 500 členech :D
No taky jsem o tom už přemýšlel, že z toho co jsem rozdal asi nic nebude, ale to vůbec nevadí, budu je rozdávat dál.. :lol:
taky bych rozdával ale nemám komu, bo žádnej Bája tu nikde furt není :cry:
Odpovědět