chi a já furt kde se mi tam ty kliásky berouKarel píše:no vidíš a příští víkend tam ještě 200 kilometříků přitočíšMrně píše:tak sem koukala a přesně tam mám 116 357 kilásků
Stav tachometru
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
ale kdepak to je v pohodě, jen až se potkáme v Chuděnicích pořádně mávej a křič, protože když couvám vidím velký prd, takže sem v tu chvilku pěknej střelec. Jo a kdyby se tě místní švestky ptali, jestli náhodou neznáš magora ve stříbrným kotrmelci co jezdí po zpátku, né abys mě prásknul, jasný
Bája je nejlepší
to se neboj , až spustím tu kompresorovou houkačku, tak pojedeš hned normálněMrně píše:ale kdepak to je v pohodě, jen až se potkáme v Chuděnicích pořádně mávej a křič, protože když couvám vidím velký prd, takže sem v tu chvilku pěknej střelec. Jo a kdyby se tě místní švestky ptali, jestli náhodou neznáš magora ve stříbrným kotrmelci co jezdí po zpátku, né abys mě prásknul, jasný
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
Někde jsem zaslechl, že jsou japonci koncipovaný na 200 tis. ale tomu s ohledem na statistiky kvality moc nevěřím. Faktem ale je, že evropský značky hodně slouží jako firemní auta, mají hodně za sebou a pak si kazí statistiku. Jinak je škoda, že automobilky podobně jako výrobce tahačů neuvádějí očekávaný nájezd kilometrů. Tahači vydrží v průměru 1,5 - 2 miliony kmMartin_CV píše:nevíte někdo, kolik vůbec ty naše stroje maximálně vydržej ?? ...u Němců jsou vidět auta s přiznanýma 300 tisícema, u nás to prodejci asi ztáhnou, aby udrželi cenu