Stav tachometru
Stav tachometru
Tak by byla při pátku ještě jedna otázečka Kolik kdo má na autíku na najeto Nebo ještě lépe, jaký má stav tachometru Celkem asi nepíšu novinku, ale pokud autíčko už má více majitelů, tak oba údaje mohou být dost jiné a těžko se to zjišťuje.
Já mám najeto jen necelých 51.000 km , jezdím docela dost, ale máme v rodině ještě 2 jiné plechové miláčky a k tomu mám skoro pořád nějaké služební nebo předváděcí auto k dispozici celý týden, tak mám Suzíka spíš pro zábavu Občas ale také musí máknout, má totiž závěs (jako jediný) a tak ho občas čeká pěkně naložený vlek s materiálem na chaloupku. No ale nemá s tím problém, těch půl tuny utáhne jako nic
Já mám najeto jen necelých 51.000 km , jezdím docela dost, ale máme v rodině ještě 2 jiné plechové miláčky a k tomu mám skoro pořád nějaké služební nebo předváděcí auto k dispozici celý týden, tak mám Suzíka spíš pro zábavu Občas ale také musí máknout, má totiž závěs (jako jediný) a tak ho občas čeká pěkně naložený vlek s materiálem na chaloupku. No ale nemá s tím problém, těch půl tuny utáhne jako nic
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
Tak já posouvám laťku hodně vysoko: až dneska přijedu z nákupu, bude tam 193.000. Údaj by měl souhlasit, protože do r.93 to bylo na leasing jedné nejmenované velké firmy vyrábějící sladkosti a podle udržované servisky za 5 let najelo 145000, pak to na 2 roky odkoupil zaměstnanec firmy a natočil 181000 (už bez záznamů v servisce) a pak už je mé.
to je tím, že se máte s Bájou tak rádi a nemůžete bez sebe být Jinak je to pohodě, hlavně že dáváš korunky do autíka a ne (jak Ty hezky říkáš) do holčičích věcí (i když asi na to taky nějaký penízek pustíš, aby jsi autíčku nedělala ostudu)Mrně píše:jinak jak teď nad tím přemýšlím, tak sem s Bájou za tu dobu co ho mám najela víc kilometrů než s rendlíkem za celý rok a půl
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no to už má docela slušný ranec kilometrů za sebou...a slušný ještě před sebou,že?Jirka píše:Tak já taky přihodím ale jak koukám tak zatím na tom jsem nejhůře co týče počtu kilometrů ... Můj bája už má nalítáno 198852 , ale zase mohu konstatovat že pořád ví co to znamená ostrá jízda
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz