Rozvody - výměna
Rozvody - výměna
Tak si tak listuju v německý servisce našeho 5 dní starýho Wagonu z bazaru a ejhle ! Na konci je : NACHWEIS - kontrola, ZAHNRIEMEN GEWECHSELT : 9.02.2004 , 90.201 km.
Pokud jsem si to (s pomocí slovníku na Seznamu ) přeložil dobře je to: „Výměna rozvodového řemene” !
Tady překlad:
Zahnriemen, r - ozubený řemen
Zahnriemenantrieb, r - pohon ozubeným řemenem
To by i odpovídalo, servisák mi říkal, že se maj rozvody měnit u Suzuki po 90 tis...
Poraďte mi někdo.. Je to tak ? Vyrozumněl jsem dobře ? Teď má najeto 135 tisíc, tedy bych mohl s výměnou posečkat a udělat teď po koupi výměny náplní, filtrů, poladit brzdy atd...a za ušetřený prachy koupit třeba ten motorek na zadní stěrač, kterej je bohužel spálenej...
Díky za info
Petr
Pokud jsem si to (s pomocí slovníku na Seznamu ) přeložil dobře je to: „Výměna rozvodového řemene” !
Tady překlad:
To by i odpovídalo, servisák mi říkal, že se maj rozvody měnit u Suzuki po 90 tis...
Poraďte mi někdo.. Je to tak ? Vyrozumněl jsem dobře ? Teď má najeto 135 tisíc, tedy bych mohl s výměnou posečkat a udělat teď po koupi výměny náplní, filtrů, poladit brzdy atd...a za ušetřený prachy koupit třeba ten motorek na zadní stěrač, kterej je bohužel spálenej...
Díky za info
Petr
www.trekshop.cz - outdoorové vybavení
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozvody - výměna
motorek na stěrače na Balíka mám doma, tak stačí dát vědět a pošlu ho..pedro píše:Tak si tak listuju v německý servisce našeho 5 dní starýho Wagonu z bazaru a ejhle ! Na konci je : NACHWEIS - kontrola, ZAHNRIEMEN GEWECHSELT : 9.02.2004 , 90.201 km.
Tady překlad:
Díky za info
Petr
jo, stáří...předchozí majitel mi nechal stávající, že se na něj díval a je dobrý...takže mne zamrazilo, při pomyšlení, že se mi někde trhne... ....takže před technickou šel ven i s kladkou, mechanika od Fordu rozhodilo, jak je to jednoduchý a šikovný...ikdyž já měl pocit, jak když Hanzlík Svěrákovi opravuje trabanta v Slavnostech sněženek...
jinak mne mate, že občas se uvádí 90000 km interval, jindy 100 000 a taky jsem viděl 120 000
jinak mne mate, že občas se uvádí 90000 km interval, jindy 100 000 a taky jsem viděl 120 000
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele: