Tak jsem tady hlasoval,že baleno pujčuju.....,když tak o tom přemýšlím,tak teda taky jen vyjímečně,nejhorší je když odjede sama třeba na nákup....to jsem celou dobu kapánek nervozní..Karel píše:Tak to je fajn , naprosto to chápu, mám strach, i když půjčím nějakou předváděcí Mazdičku, a to není moje...Mrně píše:Výborně, domů sem pak už zase jela jáKarel píše: Dopadlo to dobře
Půjčujete svoje autíčko drahé polovičce?
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Třeba i to autíko pozná, že s ním jede někdo jiný a není mu moc dobře po karoserii , určitě je na tom inteligencí někde mezi delfínem a pánem tvorstva , tak proč by to vlastně nezaznamenalo Třeba některé chytré automatické převodovky to fakt poznají , vyhodnotí způsob jízdy a přizpůsobí se
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
dobrá řidička
hmm, to Honzovi závidím ...rád bych si občas dal pivko a nením náhrada za volant
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Zkušený diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrá řidička
Jojo, věř, že já si TYHLE pivka nejvíc vychutnám:)Martin_CV píše:hmm, to Honzovi závidím ...rád bych si občas dal pivko a nením náhrada za volant
To raději dojdu na pivko pěšky a nebo do ledničky a nechám Suzíka spinkat v garáži Důvěra je věc hezká, ale jistota ještě hezčíhonza píše:Jojo, věř, že já si TYHLE pivka nejvíc vychutnám:)Martin_CV píše:hmm, to Honzovi závidím ...rád bych si občas dal pivko a nením náhrada za volant
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak to máš úplnou pravdu!!Karel píše:To raději dojdu na pivko pěšky a nebo do ledničky a nechám Suzíka spinkat v garáži Důvěra je věc hezká, ale jistota ještě hezčíhonza píše:Jojo, věř, že já si TYHLE pivka nejvíc vychutnám:)Martin_CV píše:hmm, to Honzovi závidím ...rád bych si občas dal pivko a nením náhrada za volant
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tak to je pěkná a velmi výstižná poznámka Jinak já Báju taky nepůjčuju. Akorát jednou ho měl taťka od mladé a párkrat řídila moje druhá polovička. Jinak řídím pořád já, protože se ho nemůžu nabažitKarel píše:To raději dojdu na pivko pěšky a nebo do ledničky a nechám Suzíka spinkat v garáži Důvěra je věc hezká, ale jistota ještě hezčíhonza píše:Jojo, věř, že já si TYHLE pivka nejvíc vychutnám:)Martin_CV píše:hmm, to Honzovi závidím ...rád bych si občas dal pivko a nením náhrada za volant
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jo jo, limonádky to jistí ale čajík s sebou taky vždycky berem, tak ho přece teď nenechám doma. Ale do placu přivezu tekutou ňamkuKarel píše:No vidíš, jak to máš dobře vymyšlené a to v těch Chudenicích budeš cucat jenom limonádky nebo čajíkMrně píše:Tak já, jelikož sem nealkoholik mám povinnost řídit vždy když se někam jede. Má to tu výhodu, že si krásně zašoféruju a navíc Báju nemusím půjčovat
Bája je nejlepší