Servis pro Balena
Servis pro Balena
Mám pro všechny "Baleňáky" pěknou nabídku: pokud nejsi spokojený se servisem na Balena a nemáš to daleko do Plzně, tak přijeď do Aspekty.Jsme autorizovaný dealer Mazdy, ale ve vztahu k tomu, že Mazdy jsou skoro bezporuchová auta, tak děláme ve volné kapacitě i jiné značky. Vzhledem k tomu, že mám Baleno, tak je servis zcela bez problémů. Lze dodat i dily z druhovýroby a pak vychází cena opravy velmi příznivě. Také děláme celkové prohlídky po nákupu na testovacím zařízení Heka, kdy se kontrolují brzdy, tlumiče a geometrie vozu. Pro všechny Balena mohu nabídnout tento test vozu zdarma Stačí poslat e-mail na hlina@aspekta.cz Karel
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
- Reklama
Dobrý den.
Jsem vlastníkem sedanu suzuki Baleno 1,6 4x4 r.v. 1995. Poškodila se mi mezinápravová viskózní spojka pro pohon 4x4.
V servisech mi nabízí pouze výměnu ( cena nové cca 30 000,- Kč ). Protože se jedná o starší vozidlo, považuji tuto opravu
za poměrně drahou. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost sehnat tuto spojku za nižší cenu. Zatím mám tuto spojku
odpojenou a tím pádem náhon na jednu nápravu.
Děkuji za odpověď.
Petr Pecka, Kaplice
Jsem vlastníkem sedanu suzuki Baleno 1,6 4x4 r.v. 1995. Poškodila se mi mezinápravová viskózní spojka pro pohon 4x4.
V servisech mi nabízí pouze výměnu ( cena nové cca 30 000,- Kč ). Protože se jedná o starší vozidlo, považuji tuto opravu
za poměrně drahou. Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost sehnat tuto spojku za nižší cenu. Zatím mám tuto spojku
odpojenou a tím pádem náhon na jednu nápravu.
Děkuji za odpověď.
Petr Pecka, Kaplice
Chci se jen zeptat co by stala prevodovka? Nevite nekdo jak se to pohybuje? Klidne starsi, ale v pohode... Jo a ten test by byl super, jenze Plzen je kus cesty:) Tak az pojedu kolem.. Dam vedet. Zatim jsem byl ve dvou servisech, u Seata v Koline, jako ve skole bych jim dal znamku 4 az 5 a u Suzuki taky v koline tam je to za jedna. opravdu moc spokojenej.. Jinak delam ve firme s vyfukama, takze kdyby nekdo potreboval... Zatim zdarec Luky