Mojí manželce se z balenem moc dobře jezdí a musím uznat,že nejezdí špatně.

.. jéé tak to se moc omlouvám, že jsem Ti hejbal v Mimoni se sedačkou a navíc jsem to málem rozbil..Mrně píše:mladej řídil Báju asi jen 2 - 3 krát. Nerada auto půjčuju, všichni sou větší než já a vždycky mi rozštelujou sedačku i zrcátka a mě pak hodně dlouho tvrá, než to nastavím zpátky, protože jak sedím hodně namáčklá u volantu, potřebuju všechny zrcátka vytočit do absolutních úhlů
tak do předu a do zadu neva Peťopeta.hvezda píše:.. jéé tak to se moc omlouvám, že jsem Ti hejbal v Mimoni se sedačkou a navíc jsem to málem rozbil..Mrně píše:mladej řídil Báju asi jen 2 - 3 krát. Nerada auto půjčuju, všichni sou větší než já a vždycky mi rozštelujou sedačku i zrcátka a mě pak hodně dlouho tvrá, než to nastavím zpátky, protože jak sedím hodně namáčklá u volantu, potřebuju všechny zrcátka vytočit do absolutních úhlů
..tak to jsem rád..Mrně píše:tak do předu a do zadu neva Peťopeta.hvezda píše:.. jéé tak to se moc omlouvám, že jsem Ti hejbal v Mimoni se sedačkou a navíc jsem to málem rozbil..Mrně píše:mladej řídil Báju asi jen 2 - 3 krát. Nerada auto půjčuju, všichni sou větší než já a vždycky mi rozštelujou sedačku i zrcátka a mě pak hodně dlouho tvrá, než to nastavím zpátky, protože jak sedím hodně namáčklá u volantu, potřebuju všechny zrcátka vytočit do absolutních úhlů
a nebojíš se, když řídí autíko někdo jinýMrně píše:mladej řídil Báju asi jen 2 - 3 krát. Nerada auto půjčuju, všichni sou větší než já a vždycky mi rozštelujou sedačku i zrcátka a mě pak hodně dlouho tvrá, než to nastavím zpátky, protože jak sedím hodně namáčklá u volantu, potřebuju všechny zrcátka vytočit do absolutních úhlů
To teda bojím a dostKarel píše:a nebojíš se, když řídí autíko někdo jinýMrně píše:mladej řídil Báju asi jen 2 - 3 krát. Nerada auto půjčuju, všichni sou větší než já a vždycky mi rozštelujou sedačku i zrcátka a mě pak hodně dlouho tvrá, než to nastavím zpátky, protože jak sedím hodně namáčklá u volantu, potřebuju všechny zrcátka vytočit do absolutních úhlů
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net |