Soutěž: Lovci Balen
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No jen tak dál
já za poslední týden potkal jen jednoho vínového kombíka a hned dvakrát v Českých Budějovicích...řídila ho pěkná ženská...až ho nějde uvidím stát, určitě si zařídím bod
Nových od oficiálních dealerů se moc neprodalo, protože v době, kdy bylo aktuálním modelem, se měnil importér, auta se nedovážela a byl i problém s náhradními díly Je to škoda, protože třeba v sousedním Rakousku a Německu se jich prodalo fakt hodně, zvlášť Wagónů Teď se tu objevuje hodně dovezených ojetých, což je fajn a věřím, že na tom mají podíl i tyto stránky
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jenom ne masová záležitost
pokud by se měla stát z Balena masová záležitost, utekl bych od něj.
..vybíral jsem si ho právě proto, že ho tu nikdo nezná a kdo zná ví většinou proč ho má...
a až jednou Baleno nebude půjdu do Liany ta je tu podobnou exotickou věcí...
..vybíral jsem si ho právě proto, že ho tu nikdo nezná a kdo zná ví většinou proč ho má...
a až jednou Baleno nebude půjdu do Liany ta je tu podobnou exotickou věcí...
Masová záležitost Baleno nikdy nebude a většina lidí si ho pořád plete s Hondou, Mazdou nebo Wagon dokonce i se Saabem , což je celkem příjemné. Liana se mi moc nelíbí, nemá už ten klasický sportovní tvar a je to takový kříženec mezi MPV, kombi a HB . Máš ale pravdu, že to taky nebude nikdy masová záležitost, je jich ještě méně, protože se na evropském trhu moc nechytla. Pokud bude někdy něco většího ve stylu nového Swiftu, takový Baleno new svišťák kombi, tak to by se mi asi líbilo, ale Liana u mě nemá šanci Je sice praktická, ale moc krásy tedy nepobrala
Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Liana
no mě se Liana líbí, dokonce jsem ji málem měl a chtěl jsem být v Baleno klubu s Lianou...snad byste to nějak přežili... sedan Liana je hnusnej, krátká a kombík vypadá dobře...
no jo a pak jsem zahlédl to svoje Baleno a bylo vymalováno...
P.S. Měli bychom sem Liany pozvat pokud nějaké jsou...
no jo a pak jsem zahlédl to svoje Baleno a bylo vymalováno...
P.S. Měli bychom sem Liany pozvat pokud nějaké jsou...
věk neřešte, fajn je , že se jeden doví spoustu věcí a zajímavostí, nejen o našich Balenech ... ...mne spíš štvala jedna recenze, že Balena jsou " strejcovský kombi "...
Nevím jak modely se starší maskou... ale model 99 mi připadá prostě originál, přitažlivý, dynamika...to auto prostě mezi ostatníma není možný přehlídnout...
Nevím jak modely se starší maskou... ale model 99 mi připadá prostě originál, přitažlivý, dynamika...to auto prostě mezi ostatníma není možný přehlídnout...
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Baleno Wagon 1.6 GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
u nás jezdí převážně kombíky. MYslím že za poslední týden jsem potkal tuším dva.
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz