Soutěž: Lovci Balen
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Soutěž: Lovci Balen
Haló, vyhlašuji soutěž, kdo dá nejvíce Balenům za stěrač naši vizitku /Marku vylepši prosím písmo- to B jak fakt ošklivé/. Co vizitka- to bod. Jedeme na čestné slovo
Hlásím čtyři body
Baleno Wagon naftové ve Fryštáku /okres Zlín/
Baleno Wagon 1,6 v Holešově /okres Kroměříž/
Baleno Wagon naftové ve Zbirohu /okres Rokycany/
Baleno Wagon 1,6 ve Vyškově
jinak po cestě ze srazu jsem potkal Baleno v Polici nad Metují, ale vizitka neproběhla takže nic
Hlásím čtyři body
Baleno Wagon naftové ve Fryštáku /okres Zlín/
Baleno Wagon 1,6 v Holešově /okres Kroměříž/
Baleno Wagon naftové ve Zbirohu /okres Rokycany/
Baleno Wagon 1,6 ve Vyškově
jinak po cestě ze srazu jsem potkal Baleno v Polici nad Metují, ale vizitka neproběhla takže nic
- Reklama
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jak to poznáme
no že bbych vybíral podle vzhledu auta, kterému to dám za stěrač a kterému ne....dám do všem- jenom kdyby na to byl nápis MP ne 

-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ohó
Taky souhlásím s tím že nejsme tuning klub, ale na druhou stranu nevím co přinese kontakt na naše stránky nějakému člověku co má 50 a více roků. Nemyslím že by jsme si třeba na srazech v takovém věkovém rozdílu moc pokecaliKarel píše:SouhlasJeseň píše:nejsme přeci jenom tunning klub, takže mě zajímají i perfektně udržovaná, mám stejný názor

Ale jsme země mnoha možností, takže nikomu nebráním a nikomu nenadávám za to, že bude i nadále lístky dávat komukoliv

Asi na tom něco je, ale asi to není vždycky otázka věkuMarek píše:Taky souhlásím s tím že nejsme tuning klub, ale na druhou stranu nevím co přinese kontakt na naše stránky nějakému člověku co má 50 a více roků. Nemyslím že by jsme si třeba na srazech v takovém věkovém rozdílu moc pokecaliKarel píše:SouhlasJeseň píše:nejsme přeci jenom tunning klub, takže mě zajímají i perfektně udržovaná, mám stejný názor
Takoví si baleno koupili a mají to jako věc, které je má dopravit z místa A do místa B.
Ale jsme země mnoha možností, takže nikomu nebráním a nikomu nenadávám za to, že bude i nadále lístky dávat komukoliv

Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Věk je stav ducha
když jsem byl na srazu nejstarší, přesto si myslím že nám to nečinilo problém...
...by ses divil jací jsou padesátníci
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
kolem 40 ??Karel píše:Asi na tom něco je, ale asi to není vždycky otázka věkuMarek píše:Taky souhlásím s tím že nejsme tuning klub, ale na druhou stranu nevím co přinese kontakt na naše stránky nějakému člověku co má 50 a více roků. Nemyslím že by jsme si třeba na srazech v takovém věkovém rozdílu moc pokecaliKarel píše: Souhlas, mám stejný názor
Takoví si baleno koupili a mají to jako věc, které je má dopravit z místa A do místa B.
Ale jsme země mnoha možností, takže nikomu nebráním a nikomu nenadávám za to, že bude i nadále lístky dávat komukolivKolik myslíš, že je třeba mě
No schválně...zkus se trefit
-
- Závislý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Věk je stav ducha
Jo, jasně beru to. Každý člověk je jiný. A koho jsem z SBK zatím potkal, tak všichni byli v pohodě včetně Jeseně a Rcph, takže to beru že to není otázka věku.Jeseň píše:když jsem byl na srazu nejstarší, přesto si myslím že nám to nečinilo problém...
I paní správkyně na Pastvinách byla postarší ale dračice....ti co zůstali až do neděle, určitě ví

Marek píše:kolem 40 ??Karel píše:Asi na tom něco je, ale asi to není vždycky otázka věkuMarek píše: Taky souhlásím s tím že nejsme tuning klub, ale na druhou stranu nevím co přinese kontakt na naše stránky nějakému člověku co má 50 a více roků. Nemyslím že by jsme si třeba na srazech v takovém věkovém rozdílu moc pokecaliTakoví si baleno koupili a mají to jako věc, které je má dopravit z místa A do místa B.
Ale jsme země mnoha možností, takže nikomu nebráním a nikomu nenadávám za to, že bude i nadále lístky dávat komukolivKolik myslíš, že je třeba mě
No schválně...zkus se trefit
Letos v únoru mi bylo 55, ale teď nevím, jestli

Suzuki Baleno Wagon 1,6i GLX