Proč zrovna Baleno ?? (téma pro jejich majitele)

Jeseň
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Moje důvody

Příspěvek od Jeseň »

Přiznám se, že první co jsem četl byl TUV report německý. A tam bylo Baleno v poruchovosti dvanácté nejlepší. To jsem ještě neměl jasno, ale věděl jsem, že to bude Japonec.
Pak jsem hledal podle prostoru na zadních sedačkách a Baleno už tady bylo první- předběhlo Carismu,Galanta,323.
Ve hře byla ještě Mazda Demio což je sice úplně jiné auto, ale vzadu to místo má. Výkon u těchle strojů moc nepřesvědčoval.
Začal jsem se tedy poohlížet po Balenech a zjistil jsem, že to auto tady skoro není a to byl argument. Jsem zapřísáhlý individualista a jdu vždy proti proudu.
Poptal jsem se po referencích a všude jsem slyšel samou chválu. Servis mám v rozumné blízkosti /www.simcar.cz/ a tak začalo být pomalu rozhodnuto.
Poslednám argumentem byla cena- to, co jsem za svoje peníze dostal je vysoko na průměrem.
Neokoukané, exkluzivní auto, ve zvláštní barevné úpravě, s klimou, vše v elektrice a k tomu ještě příjemné lidi v Suzuki Baleno Klubu...
Co víc si přát...
www.jesen.cz
Záhady&Poklady¨
Suzuki je expediční vozidlo.
Reklama

Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

je to zvláštní pocit....myslet si, že ve městě jsou maximálně dvě ..tři auta téhle značky. ...pocit, ne nepodlehl jsem zapřísáhlým fandům německých či francouzských značek... :) ...a potom vidět další a další...v záplavě aster, golfů , fóbii a škodovek všeobecně... :lol:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Mrně
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrně »

Chtěla sem malé autíčko s fajn výkonem. A Bájík byl ta pravá volba :D
Bája je nejlepší :-)
Martin_CV
Zkušený diskutér

Příspěvek od Martin_CV »

a ten zvuk motoru v otáčkách...klasika... 8) ....žádný bzučení ventilátoru, že by jeden znovu zkoušel nastartovat.... :roll:
Martin_cv
Baleno Wagon 1.6 GLX
Bohuslav
Zkušený diskutér

Příspěvek od Bohuslav »

Martin_CV píše:je to zvláštní pocit....myslet si, že ve městě jsou maximálně dvě ..tři auta téhle značky. ...pocit, ne nepodlehl jsem zapřísáhlým fandům německých či francouzských značek... :) ...a potom vidět další a další...v záplavě aster, golfů , fóbii a škodovek všeobecně... :lol:
Jasně, a taky ten nutkavý pocit prohlédnout si dalšího blázna za volantem balíka při výjimečných setkání s tímto autem :)
Marek
Závislý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

a dokonce i v 3D Balenu se mi na nafukovačce spí lépe jak ve stanu. :)) ...zase zbude v kufru více místa, když se nemusí brát stan....ještě vyhodit pár věcí a vejde se tam i milenka :lol:
Suzuki Baleno Klub - http://sbk.zde.cz
Odpovědět